View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 12:17 pm Post subject: E71 zpomalení CPU |
|
|
Mám problém: Když NĚKDY spustím Vlastní soubory, MC (přes Xtask nebo Keysequencer) a prohlížím si obrázky, tak se načítají strašně pomalu. Nabídka v servisním menu taky.
Je to tím, že se ve Vlastní soubory se CPU zpomalí na 54 MHz, ikdyž by měl běžet na 208 MHz ( v zájmu co nejrychlejšího vytvoření náhledů). Stejně u MC: pokud CPU běží na 54 MHz a zmáčknu Menu MC, tak to trvá asi 2s než se zobrazí. Při 208 MHz jsou reakce okamžité.
Zkoušel jsem spustit mobil bez elfů a v Safe modu (MasterPatch), ale nezabírá to. Určité spojitosti jsem si všiml při Xtasku: Prohlížím si obrázky(pomalu), zmáčknu tlačítko Xtask,zmáčknu zpět, obrázky se načítají rychle a za chvilku (3s) zase pomalu.
Jediná věc která občas pomáhá je Menu Zobrazení Spořič Náhled.
NEsetkal se někdo s tímto problémem nebo nejí jaký patch za to může?
PS: Proč v 10% chcípne mobil při ukončení MC?
PS: nemá někdo na E71:
Disable ASP pro mp3 (i wav,aac),
zrušení dotazu příjmu přes bluetooth? _________________ E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
Last edited by mart22 on Sat Jun 30, 2007 8:12 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 12:37 pm Post subject: |
|
|
Nehodlám na nic odpovídat Ale popíšu velmi podobné chování své S75. Někdy se stane, že se jakoby nechce probrat ze spořiče (digit. hod.) - máčknu třeba středové potvrzovací tlačítko a někdy je to i 5 vteřin, než telefon pochopí, co po něm chci a konečně zobrazí Mainscreen.
Ale to jde ještě přežít; druhá věc je závažnější (ale taky přežít jde ): S75 (no do háje, taky vám dělá Opera, že když píšete "S75" nebo skoro jakýkoli písmeno se shiftem, tak se vám najednou brutálně zmenší velikost písma na stránce, nebo se nějak nahodile otevře nový okno s náhledem napsanýho textu? ) )
mám "votuněnou" WVA Štrambertuningem trochu osekaným podle sebe, a když pustím muziku přes m3u soubor (normálka přes vlastní soubory), pak Xtaskem vyjedu na Mainscreen a zamknu tlačítka, tak po cca 2 minutách se začne přehrávání sekat, až se po dalších pár vteřinách úplně zastaví (vytížení procesoru najednou vyskočí z 10 - 30 na 100%, jak mi ukázalo standardní overlay info). Pak musím odemknout klavku a přes XTask se podívat do MediaPlayeru, aby to zase hrálo. Vykoumal jsem ale, že to dělá jen tehdy, když je v XTasku spuštěnejch víc procesů (tedy DVA : Mainscreen a Přehrávání.
Když ale MediaPlayer "shodím" hudebním tlačítkem na pozadí, je v XTasku vidět jen Mainscreen a pak můžu klidně zamkonut tlačítka a už to hraje v pohodě a hlavně pořád...
Ale prostě mě to trochu jeká, že i na takhle nadupanej mobil se občas musí použít takový sofistikovaný finty, aby to jelo, jak má.  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|