View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vojtal kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 2:37 pm Post subject: znovuoziveni m55 a nefunkcni kontrast |
|
|
ahoj, mam problem s m55. po jejim vypnuti prestala fungovat a omezila se jen na bzz apod. . byl jsem nucen predelat podle navodu datovy na servisni kabel, stahl program joker, provedl testpoint a nahral novy fullflash. telefon ted v pohode zapnu ale ma bud moc svetly nebo moc tmavy (cely modry) display. to by mel vyresit program joker nastavenim kontrastu coz taky funguje, ale jakmile kontrast nastavim, zapisu tak sice drzi ale at jdu v telefonu napr. do menu (do tel. seznamu, nebo proste kamkoliv na jinou obrazovku) tak se kontrast ztrati a opet mam bilo.
nevim jestli to muze byt treba tim kabelem-i kdyz to je dost nepravdepodobny kdyz, v pohode nahral novy ff i kontrast dokaze nastavit.. pak me taky napadl testpoint jestli jsem pri nem omylem neprerusil nejakou cestu navic-ale pri testpointu jsem si daval sakra pozor abych nic jineho neprerusil a i pod lupou to tak nevypada. takze uz fakt nevim..
EDIT: tak svuj problem jsem si vyresil sam vyresil to program x55 contrast tool ke stazeni zde:
http://www.s55.fks.pl/downloads.php?cat_id=9&download_id=18 |
|
Back to top |
|
 |
@urel čestný člen

Joined: 25 Feb 2007 Posts: 1067 Location: Slovakia Telefon: BQS EL71
595.45 SMM
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 5:18 pm Post subject: |
|
|
Tak keď je to už viriešené tak prosím o ---LOCK--- _________________ Siemens večne živý.
C55 > S65 > EL71 > Asus P535 (WM) > Huawei Ideos X5 Pro (Android)
My tuning
@urel OS Hacker Edition EL71
@urel Mac OS S65
,,SIEMENS bez tuningu je ako PC bez CPU“
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|