Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zajo (člen klubu SM) kolemjdoucí
Založen: 30. 09. 2004 Příspěvky: 22 Bydliště: Rychnov nad Kněžnou
1.00 SMM
|
Zaslal: po listopad 29, 2004 11:43 am Předmět: Patchování S65 - problémy |
|
|
Protože jsou patchovací témata již několikastránková, zakládám nové. Zkoušel jsem použít patch na žluté ikony ve filesystému (patch 13) (spíš jen ze zvědavosti), ale po aplikaci patche jsem se nedostal na paměť. kartu . Vždy při pokusu o vstup na kartu se telefon vypnul. Po odstranění patche je vše v pořádku. Dál nevím jak aplikovat patch na ikony windows ve filesystému (p 12), když je to v raru a ještě ve V-Klayi. Při otevření v programu jsou zde jen 2 čtverečky oddělené čárkou. To asi není to pravé. Ostatní vše funguje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

Založen: 20. 07. 2004 Příspěvky: 4348 Bydliště: Karlovy Vary
81.16 SMM
|
Zaslal: po listopad 29, 2004 3:17 pm Předmět: Re: Patchování S65 - problémy |
|
|
zajo napsal: | Protože jsou patchovací témata již několikastránková, zakládám nové. Zkoušel jsem použít patch na žluté ikony ve filesystému (patch 13) (spíš jen ze zvědavosti), ale po aplikaci patche jsem se nedostal na paměť. kartu . Vždy při pokusu o vstup na kartu se telefon vypnul. Po odstranění patche je vše v pořádku. Dál nevím jak aplikovat patch na ikony windows ve filesystému (p 12), když je to v raru a ještě ve V-Klayi. Při otevření v programu jsou zde jen 2 čtverečky oddělené čárkou. To asi není to pravé. Ostatní vše funguje. |
S tim 2.patchem zkus smazat koncovku vkp a pak už to jen někam extrahuj. Mělo by to jíít _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|