View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
obr33 kolemjdoucí
2.50 SMM
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 11:04 pm Post subject: E71 problem s pameti??? |
|
|
v organizatoru se mi ztraci poznamky, ale ne ihned ale po nejakem case.
Prosim nevite co s tim. diky |
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 10:07 pm Post subject: |
|
|
jakou máš verzi fw? pro začátek bych vymazal složku 0:\system\apo\idx - nic se neztratí ale po následujícím restartu se mobil bude déle načítat
kdyby nepomohlo tak smaž (přestim zálohuj!!!) 0:\system\apo\note + 0:\system\apo\idx. tim se ale ztratí poznámky. kdyby nepomohlo tak nahraj zálohobvanou složku a vymaž 0:\system\apo\idx _________________ E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
|
|
Back to top |
|
 |
obr33 kolemjdoucí
2.50 SMM
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 10:17 pm Post subject: |
|
|
DIKY ZA TIP. fw 41cZ, Ted to prave zkousim, ale zatim si pamatuje, neda se eventuelne presunout slozka kam se ukladaji pozamky na SD kartu,
jo a taky se mi ztratily zaznamy v kalendari narozeniny. |
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:30 am Post subject: |
|
|
takový patch na přesunutí existuje (celá složka system-lze nasatvit kam se bude přesouvat) - jenže to nedoporučuju- přístupová doba k paměťovce je mnohem delší než k interní paměti.rozhodně ne....
verze fw se mi zdá ok
pokud se to stává u kalendáře atd... zopakovat pro další složky (teď ale nevim která složka je kčemu ale dá se to odvodit) _________________ E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
|
|
Back to top |
|
 |
obr33 kolemjdoucí
2.50 SMM
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 4:21 pm Post subject: |
|
|
no jeste mezi tim, se prestaly ukladat zameskane hovory kdyz jsem prepnul na tichy profil, kdyz jsem prepnul na vseobecny, tak se ukladaly. tak jsem se nastval zazalohoval jsem vsechny slozky a kontakty, a vsechny slozky v tel. jsem smazal krom SMS ke kterym me nepustil.
pote jsem vypnul a zapnul. tel si vsechny slozky vytvoril znovu a vypada to zatim ze je vse OK. tak uvidim |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|