View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
P4priX ostřílený diskusník

128.03 SMM
|
Posted: Thu Jul 03, 2008 7:11 pm Post subject: Nefunkční Doručené a SMS |
|
|
zdravím, mám takovej problém u EL... Když chci na mainscreenu jít do nabídky doručené (levý softkey) tak se ukáže: SIM je plná! Smažte staré zprávy! a Přitom tam mám zpráv jen pár... a když chci poslat SMS tak to zase píše "Málo paměti".. nevíte čím to?  _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Back to top |
|
 |
Makavelina mecenáš

3139.36 SMM
Příspěvky na SM: 400,- |
Posted: Thu Jul 03, 2008 7:15 pm Post subject: |
|
|
Mám občas stejnej problém a přišla jsem na zajímavou věc. Smazala jsem všechny sms a nepřijaté hovory a stejně to ukazovalo plnou sim. Vzala jsem teda simku, dala jsem jí do jiného telefonu (SXG) a vlezla do přijatých a HLE!!! Na simce bylo 7 zpráv které v ELku nebyli vidět!!! Zkus to takhle... _________________ HTC Touch Diamond -> HTC Wildfire, WildPuzzle ROM |
|
Back to top |
|
 |
P4priX ostřílený diskusník

128.03 SMM
|
Posted: Thu Jul 03, 2008 7:54 pm Post subject: |
|
|
No, víš že to samý mě zrovna napadlo, když jsem psal ten topic takže jsem to poslal a šel to zkusit a blyo to přesně jak říkáš... No je to záhada, právě mě bylo divný, že mi pár lidí říkalo, že mi nechoděj SMSky..
Ale i tak díky za tip  _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Back to top |
|
 |
@urel čestný člen

Joined: 25 Feb 2007 Posts: 1067 Location: Slovakia Telefon: BQS EL71
595.45 SMM
|
Posted: Fri Jul 04, 2008 4:19 pm Post subject: |
|
|
jj ELko niekedy skrýva prijaté dáta/sms...A dosť ma to hnevá lebo keď som si minule posielal z k750i, 58 videí, tak akože prišli všetky, aj MB sedeli ale zobrazilo len 35 videí. Hodil som microSD do čítačky a tam boli všetky videa. Treba niečo vymyslieť ako tento BUG opraviť...  _________________ Siemens večne živý.
C55 > S65 > EL71 > Asus P535 (WM) > Huawei Ideos X5 Pro (Android)
My tuning
@urel OS Hacker Edition EL71
@urel Mac OS S65
,,SIEMENS bez tuningu je ako PC bez CPU“
 |
|
Back to top |
|
 |
JirkaHDV pisatel

Joined: 25 Jun 2007 Posts: 268 Location: Ostrava Telefon:SXG75,...
683.86 SMM
|
Posted: Fri Jul 04, 2008 5:13 pm Post subject: |
|
|
No zkus si přehrát FW a obnovit tovární nastavení telefonu. Být tebou, tak bych tam zkusil nahrát oficiální FW41CZ. Ve svém pdpisu máš napsaný FW45CZ, který tady není, tzn. že sis tam musel hodit češtinu a to se může v tom telefonu trochu hádat - třeba kvůi diakritice (háčka a čárky v seznamu, apod.). Ta 41CZ je oficial. s češtinou.
... Jinak ten problém s tím zobrazováním jen některých videí, jak píše @urel, jsem měl u SXGčka. Podle mě to ten telefon nezobrazí, když to třeba neumí přehrát. U toho videa to může být třeba jeho vysokým rozlišením, vysokou přenosovou rychlostí (tzv. bitrate), jiným formátem zvuku apod., který telefon neumí zobrazit nebo přehrát. _________________ 2x Alcatel OT GUM DB -> Sagem RC 922 -> Nokia 3510i ->
-> Alcatel OT511 +C10 + 2x C25 + A36 + M35i (†) +A50 + MT50 + C55 + C60 + S55 + MC60 + CF62 + 2x C65 + 2x CX65
+SK65
+2x S75
+SXG75 - FW22, Hromadná oprava počeštění v1.1, 7 patchů ±2 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|