View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Zemlicka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 7:13 am Post subject: Ztráta dat na S75 |
|
|
Vážení přátelé. Dne 20.9.2007 jsem zakoupil Siemens S75, protože jsem velký fanda těchto telefonů. Telefon má fw47. Celou sobotu jsem přetahoval data z M65. Celou neděli fungoval bez problémů. Ale v pondělí ... začalo to tím, že v 7:00 začalo vyzvánět upozornění na narozeniny. Než jsem stačit telefon vytáhnout vyzvánění ustalo. Chtěl jsem proto vědět co jsem zmeškal. K mému údivu jsem při najetí do kalendáře zjistil, že zde nemám žádné upomínky. Ani v úkolech ... všechny poznámky včetně kódů pryč. Adresář ... všechno pryč. Vzpomněl jsem na PC a reset. Proto jsem telefon vypnul a po chvíli opět zapnul. Adresář naskočil se všemi kontakty bez problémů, taktéž kalendář. Chci zkontrolovat poznámky - v pr..... Zpět do kalendáře - v pr.... Adresář - kontakty nikde. Opět vypnu - zapnu, vše naběhne. Po chvíli - asi 5 minut, chci volat kámoše. Ovladačem najedu do kontaktů - zase jsou pryč. Co s tím, fw je nejnovější a já nejsem zrovna nějaký počítačový kouzelník - pouze uživatel. Ale při nástinu postupu v telefonu - pokud něco existuje, bych to snad zvládl. Jinak asi budu reklamovat. Pomozte prosím ... |
|
Back to top |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 7:55 am Post subject: |
|
|
Ja osobne som sa s tymto este nestretol len som o niecom podobnom pocul, ale nie v takom rozsahu. Ak ho mas v zaruke co podla datumu predaja urcite, tak ho reklamuj. Inac typoval by som este na vadne FFS alebo MAP. Ono co viem niekedy to robievalo (vraj) vtedy, ked nesuhlasila verzia SW s MAP a FFS. Skus pozriet v menu *#06# ake verzie tohoto mas. _________________ S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?
Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil

Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Back to top |
|
 |
smitlik kolemjdoucí
24.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 12, 2008 3:27 am Post subject: |
|
|
Jo muj S75 fw40 me takto za rok pouzivani vypekl uz dvakrat... a ted jsem z toho docela zoufaly, protoze jsem prisel o spoustu kontaktu a poznamek. A bohuzel i SIMOCO me krutě zradilo: v domění že nahraju zpátky ze zálohy do telefonu - připojím a... a... ZATRACENě !!!!! Zku.... Simoco vysosalo z telefonu to nic co v něm bylo, a přepláclo tím moji poslední naději - soubory s mými zálohami !!! To je konec todleto, asi dám Siemensům sbohem :-( Je to smutne, takovy sikovny telefonek, a takto mu nelze verit... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|