View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
achiles kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 17, 2008 2:58 am Post subject: problem pri instalaci kabelu |
|
|
zdravim, kamarad mi dal na vyzkouseni kabel (ze prej mu nejak zlobil), tak sem ho teda vyzkousel, ale bohuzel se mi vubec nepodarilo nainstalovat zadny ovladace. jedna se o tento kabel, cili neoriginalni 510ka, nicmene me pri pripojeni kabelu k PC najde novy HW (usb data cable), ale nema pro nej zadne ovladace. zkousel sem vsemozny PL-2303 (USB-serial prevodnik) drivery, ktery se vzdy nainstalujou, ale pak windows stejne ovladace nenajdou. MPM sem taky zkousel, nic... uz si nevim rady.
kdyz pripojim kabel k mobilu tak mi vypise pouze "ACC.: plugged in:" nic vic. kdyz ho odpojim, tak je tam normalne ACC.: none
no a posledni postreh> na kabelu je na krabicce prepinac, o kterym sem se domnival ze je na vypnuti/zapnuti nabijeni, ale nenabiji to ani v jedny poloze.
domnivam se, ze je kabel nejspis nejakej spatnej a ze to uz nema cenu dal resit. ma na to nekdo nejaky jiny nazor |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|