View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 7:59 pm Post subject: S75/ XTask3.0 a nefunkční asociování (txt/log/bcfg)? |
|
|
Zdravím své vojáky
Původně jsem se chtěl s tímhle problémem smířit a zapomenout na něj, ale protože moje S75 ještě neleží zaprášená někde v seníku, ba právě naopak /vypadá pořád jako v květnu 2006/ začalo mě to už pěkně CPát.
Problém je v tom, že mám ve fonu XTask3.0 SK (jenž funguje naprosto bezchybně), ale tím možnosti mého ELFBianu končí - log, txt soubory se neotevírají v TEDu, bcfg soubory v CFGeditu atd.
Pravděpodobně tedy chyba v souboru extension.cfg. Jenže jsem už vyzkoušel tolik verzí (i z nějakého TnG, kde je XTask3.0), a pořád nic, žádná asociace.
Takže jak z toho ven? Máte někdo ánung, proč mi to nefunguje? / Nebo doporučujete reinstall ELFBianu na čistý fw? / Nebo si mám koupit N*5300? _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Mon Feb 25, 2008 8:23 pm Post subject: |
|
|
máš v daemons ExtD.elf?
jinak formát extensions.cfg je:
Code: |
[koncovka]
RUN=4:/Cesta/k/spustitelnému/souboru.elf
BIG=4:/cesta/k/velké/ikonce.png
SMALL=4:/cesta/k/malé/ikonce.png
ALTRUN=4:/cesta/k/alternativnímu/souboru.elf |
Edituj to TEDem nebo čímkoli podobným, ale můžeš použít elf Extman, je to mnohem pohodlnější (najdeš v sekci elfy)
a jakej máš XTask je úplně fuk, záleží na tom, jakou máš distribuci ELFbianu... doporučuju v2.3 CZ/SK  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|