View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zenicek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 20, 2008 1:20 pm Post subject: E71 a herní série Townsmen |
|
|
Zdravicko!
Potreboval bych vedet, jestli nema nahodou nekdo jednotlive dily Townsmen, ktere chodi korektne na E71. Jednicka mi nefunguje zadna. Dvojka a trojka mi jde, ale pri vyssich levlech (vetsi pocet budov, osadniku...) se proste seka a nebo se mi mise nacte, ale nerozjede a "stoji". Se ctverkou je to asi nejhorsi, tu mi to nacte, ale ovladaci klavesy nejak nefunguji. Jsou zrejme nastavene na jiny typ mobilniho telefonu. V ruznych netovych obchodech na tuto hru jsem nenasel v oficialni podpore muj typ. V jednom jsem nasel, ale jak jsem si to koupil, tak jsem zjistil, ze zbytecne, jelikoz mi to neslo a byla to stejna verze jako jakakoliv. Zase zbytecne vyhozene penize. Neni tady taky nekdo fanda teto serie s timto telefonem a mohl by mi kdyztak pomoci?
Diky! |
|
Back to top |
|
 |
Duku uživatel roka 2008

Joined: 18 Dec 2004 Posts: 1027 Location: Liptovský Mikuláš Phone: EL71v45 28.71 SMM
|
Posted: Tue May 20, 2008 1:40 pm Post subject: |
|
|
Skus tie co ti nejdu, alebo nejako blbnu prehnat Java Adapterom.
4-ku som ti poslal  _________________ EL71 Black FW45 + Kingston 2GB + DCA-110 + DCA-140 + HHS-150
>Daruj krv< |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|