View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
laki3 kolemjdoucí
41.84 SMM
|
Posted: Sun Jun 01, 2008 7:04 pm Post subject: EF 81 změna uživatelského menu |
|
|
lidi prosimvas, moc si potrpím na vzhledu mojí ef81 a strasně se mi líbí uživatelské menu zde na Mobil manii... ale nevim jak ho nainstalovat. kdyz si stáhnu uzivatelské menu napriklad Windows Vista, tak se stáhne s příponou rar. coz jak víte je v zipu..tak to odzipuju..ale nevim co dál...kabel mám a pouzívam na zmenu temat program Mobile Brew Manager nebo tak nějak.....u souborů s koncovkou sdt. (schemata) stačí dát jen CTrl+i a vše je vyreseno...jenze zde se to musi nekam asi nakopíraovat pač slozka obsahuje mnoho souborových složek..co stim?? poradte prosiim....chci v telefonu moc rád mám vistu.a vtelefonu by to bylo uplne príma....alespon to uzivatelské menu....odepisete dííky zdraví Laki |
|
Back to top |
|
 |
LumkaCZ všeználek

4280.50 SMM
|
Posted: Sun Jun 01, 2008 7:20 pm Post subject: |
|
|
Za prvé jseš na SiemensManii nikoli MobilManii, za druhé je tu někde návod a je stejný pro všechny BREW telefony pokud vím a stačilo by hledat _________________ HTC TyTN + 1GB miniSD + pouzdro, handsfree, kabel + WM5 (čekám na pořádnou ROM 6.5) |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 12:54 pm Post subject: |
|
|
šak to máš napsaný u každýho menu pro EF/SXG - "nakopírovat do brew\mod\MainMenuApp\res\common" _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|