View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
radka75 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 9:40 am Post subject: S75 a Simoco a přijaté SMS |
|
|
Mám S75 a používám program Simoco, telefon připojený kabelem USB. SMS jdou programem Simoco odeslat bez problému, ale příchozí SMS se bohužel v programu nezobrazují okamžitě při přijetí - když jsem na "přijaté SMS" musím kliknout na "SMS mobil" a pak se teprve načtou. Pokud jsem na "SMS mobil" musím kliknout někam jinam a pak zpátky na "SMS mobil", aby se došlá SMS v programu zobrazila. S M55 to funguje zcela bez problému, došlá SMS se zobrazí okamžitě při přijetí, aniž bych musela někam klikat. Nevíte, prosím, v čem by mohl být zakopaný pes. Děkuji za odpověď. Radka |
|
Back to top |
|
 |
Yurii všeználek

3360.44 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Thu Jul 24, 2008 3:23 pm Post subject: |
|
|
Zakopanej pes je v tom, že S75 asi od FW24 se SMS pracuje jinak než C65 a ostatní modely pro které je SiMoCo určeno Telefon nedá sám od sebe programu nijak najevo že zpráva dorazila, je to věc telefonu, ne počítače nebo nastavení. _________________ C10--CT65->C(SL)65--S75--S75--S75(fialová)
Teď už jen nokie E-series E50--E51--E52
MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit" |
|
Back to top |
|
 |
radka75 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 4:30 pm Post subject: |
|
|
Děkuji za odpověď, protože se v tom zas až moc nevyznám, tak se ještě zeptám, jestli by to nešlo upravit třeba přehráním toho FW v telefonu. Díky za odpověď. R. |
|
Back to top |
|
 |
Yurii všeználek

3360.44 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Fri Jul 25, 2008 3:00 pm Post subject: |
|
|
No opravit by to šlo ale z paměti Ti přesně neřeknu která nižší verze FW to je, mám za to že mi to začala takhle dělat FW32 ale nejsem si jistej. Každopádně bych radši nedával nižší verze FW protože zobrazení SMS přímo když přijde v SiMoCu by bylo draze vykoupený extrémní pomalostí telefonu a jeho nespolehlivostí což je u starších FW běžný  _________________ C10--CT65->C(SL)65--S75--S75--S75(fialová)
Teď už jen nokie E-series E50--E51--E52
MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit" |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|