View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
premek.s kolemjdoucí
29.64 SMM
|
Posted: Tue Aug 05, 2008 8:49 am Post subject: Nefunguje upozorneni na SMS |
|
|
Mam S75, mel jsem FW nejakou tusim 35 , nahral jsem tam FW47 a vse vypadalo ok. Nahral jsem tam par patchu, pridal elfy a objevili se problemy, tak jsem se vratil k zaloze po nahrani FW 47 a nahral jen tyhle patche v uvedenem poradi:
1) classic red button
2) large photo
3) lighten when incomming calling
4) toggle hands free
Vse vypadalo zase ok, ale pak se objevila zase chyba s upozornenim na SMS. Ve vetsine (tipuju 95%) pripadu telefon nezazvoni (zkousel jsem ruzne melodie i standard ) ani nezavibruje! Upozorneni na volani (i s vibracemi) normalne funguje. Napada vas, proc to takhle blbne?
dik |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
|
Back to top |
|
 |
premek.s kolemjdoucí
29.64 SMM
|
Posted: Fri Oct 03, 2008 9:37 am Post subject: nezvnoni sms |
|
|
Tak bych upresnil kdy nezvoni. Neni to uplne 100%, ale pokud je melodie nastavena na standard, tak pri prichozi sms zvoni pripadne vibruje. Kdyz ale melodii zmeni rucne tak to prestane fungovat (ruzna zvoneni, ruzne tipy hud. souboru...) I kdyz tu puvodni melodii nastavim "rucne", tak nezazvoni, jen pokud je to dano na standard, tak po restartu z 99% funguje.
Jeste bych doplnil, ze jsem se vratil k cistemu telefonu s FW 47 a momentalne mam patche
1) classic red button
2) lighten when incomming calling
3) toggle hands free
Asi je zkusim uplne vyhodit, ale myslim, ze to nepomuze :-( |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Fri Oct 03, 2008 3:01 pm Post subject: |
|
|
Nevím, jestli to pomůže, ale zkusil bych třeba:
Použít jako vyzvánění zvuk v paměti telefonu, nikoli na kartě.
Nepoužívat příliš velký soubor (jednotky MB)
Nepoužívat extrémně dlouho trvající zvuk (několik minut).
Ale opravdu jenom hádám. O té kartě jsem myslím něco podobného četl, že byl problém, když bylo vyzvánění uloženo tam... _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
premek.s kolemjdoucí
29.64 SMM
|
Posted: Fri Oct 03, 2008 3:41 pm Post subject: |
|
|
Vyzvaneci melodie mam primo v telefonu, vim ze muze byt problem pokud jsou na karte. Dost divne je to, ze vyzvaneni hovoru funguje bez problemu, tam muzu dat co chci, ale u tech sms to proste blbne. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|