View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Jaromír Mudra kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 14, 2008 5:19 pm Post subject: C55 a USB |
|
|
Mám problém. Od doby, kdy jsem na USB kabel připojil CF75, mi WinXP hlásí při připojení C55 neznámé USB zařízení, které dříve běžně rozpoznal. Je chyba v driverech WinXP nebo asi v konektoru C55? Ale jak tu chybu konektoru zjistit? |
|
Back to top |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

98063.28 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Jaromír Mudra kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 15, 2008 9:38 am Post subject: C55 a USB |
|
|
Toto už jsem všechno prováděl několikrát. Potřeboval bych zkušenost, jestli je možné, že CF75 svým připojením ovládne WinXP a vynutí si na USB cestu pro sebe a potlačí cestu pro C55. A pokud je závada uvnitř C55, tak jakým způsobem ji identifikovat. (po připojení C55 se mobil jen nabíjí z PC a WinXP hlásí neznámé USB).
EDIT: Ale vyřešení tohoto problému není nijak důležité a závažné. Jen si tak hraju a štve mně, že na to nemůžu přijít. Mobil C55 už prakticky nepoužívám a mám ho jen jako archiválii. Ale byl jsem s ním v minulosti velice spokojen. (na svou dobu malý, uměl poměrně dost a mechanicky i klimaticky v PVC obalu odolný) |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Mon Sep 15, 2008 10:16 am Post subject: |
|
|
Skús ručne inštalovať modem C55 cez pripojený COM port a otestuj spojenie. Resp. preinštaluj ovládač. Zistil som, že ak mám pod XP viacero mobilov (SE, Nokia, Siemens) tak z času na čas nevie nájsť to, čo tam bolo.
k C55: mal som kedysi, súhlasím tieto dni som prerobil A57 na C55 a pracuje dobre
Na požiadavku autora LOCK. SPIKEBOY |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|