View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 2:07 pm Post subject: reproduktor v haji? |
|
|
Cau, dneska kdyz jsem si potreboval zatelefonovat, tak jsem zjistil, ze me vubec nefunguje reproduktor. Zkousel jsem menit profily, vypnout mobil apod. a stejne porad nehraje. Nikde me posledni dobou nespadl - nemuze to byt SW problem? Pres sluchatka me ale zvuk normalne jede... Sem ted celej vikend mimo barak a ten mobil potrebuju Diky za reakce.. _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Back to top |
|
 |
stream řád zlaté antény

5506.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 3:05 pm Post subject: |
|
|
jesi máš někde možnost tlfon rozebrat, a vyzkoušet jesi reprák zachrčí když ho připojíš na 1V ... zkus s ho připojit na tuškovou baterii, jeden kontakt připoj na jeden pol a druhym kontaktem se krátce dotýkat druhýho polu baterie, mělo by v něm zapraskat při každym dotyku, pokud se tak nestane je repráček v háji _________________ Trance, disko forever :-)
I love mobile tuning ...
siemens (me75->c75 , m55, m75, s75, s65, 3x sx1, c65)
sony ericsson (t610,k700, k310, w200,k200, k550i -> w610, c702 ) ted mám c702 :-))
jupí! tuníme Advojky tak už je moje c702ka upravená podle mojeho gusta :-)) |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
|
Back to top |
|
 |
xXxTRA^^ řád zlaté antény

5896.92 SMM
|
Posted: Thu Apr 02, 2009 1:12 pm Post subject: |
|
|
stream wrote: | jesi máš někde možnost tlfon rozebrat, a vyzkoušet jesi reprák zachrčí když ho připojíš na 1V ... zkus s ho připojit na tuškovou baterii, jeden kontakt připoj na jeden pol a druhym kontaktem se krátce dotýkat druhýho polu baterie, mělo by v něm zapraskat při každym dotyku, pokud se tak nestane je repráček v háji |
tohle bych opravdu nedelal, privedenim stejnosmerneho napeti z baterie sice pekne zkontrolujeme jestli je vinuti reproduktoru v poradku, ale taky muzeme pekne oslabit pusobivi pole jeho elektromagnetu a tak i dost snizit vykon...
vinutim musi protekat stridavy proud!
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|