View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
JANCI kolemjdoucí
20.34 SMM
|
Posted: Wed Jul 28, 2010 8:25 am Post subject: POMOC PRI UMRTVENOM TELEFÓNE M35I |
|
|
Zdar. Chcem sa poradit, mam problem z M35i, ktorý už roky nepoužívam a pokúšal som sa ho naštartovať aj sa mi to podarilo ale chcel po mne kód telefónu a tak som sa ho pokusil odblokovať cez nejaký obyčajný program.Program začal komunikovať z telefónom avšak zapnúť sa už nedal, tak som sa o to pokúsil pomocou programu V_Klay a ani ten nepomohol.Požičal som si od kolegu jeho starý telefón M35i a ztiahol som si z neho program sv21 a tento som sa pokúšal dostať do môjho staručičkého telefónu a však neúspešne.
Ak mi niekto bude vedieť poraradiť tak ĎIK.
Janci |
|
Back to top |
|
 |
blackdragon kolemjdoucí
13.64 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2011 10:08 pm Post subject: Re: POMOC PRI UMRTVENOM TELEFÓNE M35I |
|
|
JANCI wrote: | Zdar. Chcem sa poradit, mam problem z M35i, ktorý už roky nepoužívam a pokúšal som sa ho naštartovať aj sa mi to podarilo ale chcel po mne kód telefónu a tak som sa ho pokusil odblokovať cez nejaký obyčajný program.Program začal komunikovať z telefónom avšak zapnúť sa už nedal, tak som sa o to pokúsil pomocou programu V_Klay a ani ten nepomohol.Požičal som si od kolegu jeho starý telefón M35i a ztiahol som si z neho program sv21 a tento som sa pokúšal dostať do môjho staručičkého telefónu a však neúspešne.
Ak mi niekto bude vedieť poraradiť tak ĎIK.
Janci |
Ahojte.
Mam podobny problem so Siemens M35i.
Chcel som ho pouzit ako GSM pager alarm-u...ale zistil som, ze po zapnuti a zadani PIN-u telefon vypise:
"Telefón blokovaný! Kód prístr.".
Nepamatam sa, ze by som tam nastavoval nejaky kod.
Vlezie tam cca 39 znakov...
Je nejaky sposob, ako to odblokovat??? |
|
Back to top |
|
 |
rattle-snake všeználek

15518.64 SMM
Příspěvky na SM: 460,- |
Posted: Wed Jan 12, 2011 9:43 am Post subject: |
|
|
Ahoj. Vypadá to, že ten telefon je zablokovaný pro použití SIM karty konkrétního operátora. Nejlepší bude sehnat servisní kabel a dblokovat jej pomocí programu freia. Snad to šlo ještě pomocí kódů dle IMEI telefonu, jedině se podívat na netu (možná víc by k tomu bylo i tady), ale nevím. Každopádně freia je nejlepší cesta. _________________ Siemens mobile stále s námi!
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|