View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Sojuz 28 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 2:09 pm Post subject: USB,nejde a nejde! |
|
|
Po pripojeni USB kablu dodavanych s mobilem,se nenacte kabel ve Win,az po pripojeni SX1 na kabel,to "cinkne" a hodi hlasku,nalezen novy hardwar Siemens SX1.Ve Win,ve spravci zarizeni,Dalsi zarizeni je zluty vykricnik u Siemens SX1,zaroven naskoci pruvodce nove rozpoznanym hardwarem.CO DAL,ABYCH TO NAINSTALOVAL SPRAVNE?Bojuji s tim 2 dny.Podari se mi to spojit,ze tam muzu posilat obrazky,MP3,ale mobil se pres kabel nenabiji a ani se pres nej nejde pripojit na net,pres Data nonstop.Vubec se neukaze na jakym je COM.Vim,ze je to tady reseno nekolikrat,ale me se to podle navodu nerozbehne!Mnohokrate Dekuji za rady. |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 2:19 pm Post subject: Re: USB,nejde a nejde! |
|
|
Sojuz 28 wrote: | Po pripojeni USB kablu dodavanych s mobilem,se nenacte kabel ve Win,az po pripojeni SX1 na kabel,to "cinkne" a hodi hlasku,nalezen novy hardwar Siemens SX1.Ve Win,ve spravci zarizeni,Dalsi zarizeni je zluty vykricnik u Siemens SX1,zaroven naskoci pruvodce nove rozpoznanym hardwarem.CO DAL,ABYCH TO NAINSTALOVAL SPRAVNE?Bojuji s tim 2 dny.Podari se mi to spojit,ze tam muzu posilat obrazky,MP3,ale mobil se pres kabel nenabiji a ani se pres nej nejde pripojit na net,pres Data nonstop.Vubec se neukaze na jakym je COM.Vim,ze je to tady reseno nekolikrat,ale me se to podle navodu nerozbehne!Mnohokrate Dekuji za rady. |
NO TO BUDE TIM ZE PRES KABEL NA NET NEJDE JDE TO JEN PRES INFRA A BLUETOOTH A ON SE PRES KABEL ANI NABIJET NEDA !!!!!!!TAKZE UZ SE DAL SNAZIT NEMUSIS!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Sojuz 28 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 2:30 pm Post subject: |
|
|
Vytryolku diky za pomoc.Zapojoval jsem to podle tvyho navodu,vsechno funguje az na to co mi neslo a uz vim proc.Jsi kanon a SX mas v maliku!Caupic. |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 2:33 pm Post subject: |
|
|
Sojuz 28 wrote: | Vytryolku diky za pomoc.Zapojoval jsem to podle tvyho navodu,vsechno funguje az na to co mi neslo a uz vim proc.Jsi kanon a SX mas v maliku!Caupic. |
Dik za poklonu stacio si precist recenzi na mobilmanii tam nad tim taky bedovali!!!A to nabijeni me ale taky stve!!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|