Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Krepi pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 14, 2004 7:15 am Předmět: Java?? |
|
|
Jak na javu v sx1?? Nahral sem tam aplikaci (jad i jar) soubor, aplikace nainstalovala, dokonce se objevila v polozce aplikace, ale kdyz ji dam spustit, tak a chvilku blikne uvodni obrazovka a potom nic. Je to na sto% funguijici verze,ktera jede v moji m55,ale v sx1 proste nic... _________________ Usmivejte se, bude hur... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cook man pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 14, 2004 8:12 am Předmět: |
|
|
To bude asi tim ze je to pro telefony x55 a s sx1 si to nerozumi.Delali mi to stare hry.Kdyz jsem zkousel cb hry nektere nenajeli a nebo z nokii.Vsechny hry a aplikace nejsou kompatibilni. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krepi pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 14, 2004 9:06 pm Předmět: |
|
|
No ja nevim, prijde mi, ze java je proste java a kdyz uz telefon dokazu hru nainstalovat, tak by mela i jet... Jen doufam, ze se z mobilu se symbianem nestava neco jako wokna... to by byl peknej shit... _________________ Usmivejte se, bude hur... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
weitless táta fóra

Založen: 25. 01. 2004 Příspěvky: 1248 Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 14, 2004 10:11 pm Předmět: |
|
|
Nemáš pravdu. Javové hry jsou jako ostatní hry připravovány pro určitý typ telefonu. Jsou javové hry pro Nokie a na Siemensech je nerozjedeš a obráceně. Totéž platí o typech Siemensů - SX1 není kompatibilní s řadou x55. Jiné ovládání, jiné rozložení funkčních kláves atd... Proto nemůžeš rozjet i 100% funkční hry na SX1. Vždy hledej kompatibilní verzi. Ovšem jako vše, i tyto hry mají své vyjímky, které na SX1 rozjedeš. Ale většina her je odlišných. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krepi pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: so květen 15, 2004 1:51 pm Předmět: |
|
|
Jesne, kdybych se zamyslel hlavou, tak je jiste, ze nokiacke javy nepojedou na siemensech, prislo mi to proste divny, ze to nejede:-) _________________ Usmivejte se, bude hur... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|