View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jirkadl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:36 pm Post subject: porouchaná JAVA |
|
|
zdravím,
nevím proč,ale nefunguje mi java...dřív bylo vše v pořádku...vždycky,když chci něco v jave instalovat, tak to napíše nějakou chybu a nic...to samé, když jen otevřu menu>extra>java aplikace - hned se zavře a napíše chybu? Co by pomohlo?
Jak se provádí pořádný Master reset? |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:07 pm Post subject: Re: porouchaná JAVA |
|
|
jirkadl wrote: | zdravím,
nevím proč,ale nefunguje mi java...dřív bylo vše v pořádku...vždycky,když chci něco v jave instalovat, tak to napíše nějakou chybu a nic...to samé, když jen otevřu menu>extra>java aplikace - hned se zavře a napíše chybu? Co by pomohlo?
Jak se provádí pořádný Master reset? |
Prozacatek zkus tenhle reset!!!Drz hvezdicku a mrizku a zapni telefon (porad drz) vse se resetne !!!Vetsnou na to staci tohle!!!Ale s tou JAVOU jsem se takhle jeste nesetkal tak ti neporadim me se akorat 1x promazal telefonni seznam tak jsem to resetnul a jedu jak divokej!!!Schvalne se pak ozvi jestli to fungovalo!!! |
|
Back to top |
|
 |
jirkadl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:39 pm Post subject: |
|
|
Paráda, díky!!! pomohlo... |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:56 pm Post subject: |
|
|
Za nic rad se angazuju ve velkejch vecech (smich)!!!! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|