View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
HOne věrný diskusník

Joined: 30 Oct 2004 Posts: 495 Location: Trutnov-takový relativně velký,avšak nudný město...(50 km od Hradce Králové na sever)
2073.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 6:27 pm Post subject: Nefukční java |
|
|
nefunguje mi java na mé m65:( Ale myslím,že je to akorát MIDP2,ale že jednička funguje....
Funguje mi: Playman winter games
Playman power games
CMRae4
nefunguje:Jimm
MicroReader
JBenchmark2
Když se pokusím nějakou aplikaci spustit,tak mi to napíše: One or more MIDlet class(es) not found: gate65
nevím,jestli je to patchema,nebo firmawarem,ale prostě mi to nejde:(
ČÍM TO JE A CO MÁM DĚLAT? _________________ Rentgenovali jsme mu hlavu, ale naštěstí jsme v ní nic nenašli.
Sony Erikson Ká sedmset padesát i
...->Alcatel 302->Nokia 3310->Siemens M65->prodán->Sony Ericsson K750i
Linux for Humans.... |
|
Back to top |
|
 |
robo.neci kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:49 am Post subject: Re: Nefukční java |
|
|
Myslim si ze tie 3 aplikacie niesu MIDP2 kedze moj telefon by nemal podporovat 2ku a microreader a jimm tam funguju. Ale poradit ti neviem co s tym  _________________ Siemens MC60 fw 10 + patches (3.50MB) |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 398 Location: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:46 pm Post subject: |
|
|
Musíš mít každou aplikaci ve vlastní složce... Když máš několik aplikací třeba jenom ve složce Applications, tak ti nepujdou, musíš udělat v Applications podsložky, do "xy" dáš jednu, do "xx" druhou a tak... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
kosatka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 9:18 am Post subject: chyba mmc karty |
|
|
zdravim vás :o mám cf62,ff 12,dělal jsem čistku v telefonu,odstranoval obrázky a aplikace.ted však mi hlásí při pokusu o stažení javy CHYBU MULTIMEDIÁLNÍ KARTY.prosím poraďte,už jsem z toho na prášky.děkuji  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|