Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
smic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 8:47 pm Předmět: Vklay 3.1 vs x65flasher |
|
|
Chtel bych se zeptat na nasledujici vec, proc v navodech na SM je pro zalohu FF uvaden x65flasher? je mozne udelat zalohu pomoci vklaye? a je nejaky problem ji pak dostat zpatky do telefonu v pripade problemu?
Ptam se proto, ze jsem chtel upgradowat FW v C65, tak jsem chtel udelat nejdriv zalohu. Patchnul jsem bootcore, spustil x65flasher, ten se mi spojil s telefonem, ale nemuzu nacist data, kdyz dam cteni, tak chvili naskakuji chyby a pak napise ze ztratil spojeni s mobilem (zkousel jsem komunikaci na vsech rychlostech a vysledek je vzdy stejny), pritom VKlay nacte FF normalne (i pri rychlosti 460kbps).
Nevite kde je chyba, pripadne jestli mi FF s Vklaye staci?
Jeste upresneni: mam kabel od GSMcables, telefon ho detekuje jako DCA510, nabijeni mam vypnute, mobil C65 FW12 koupeny u oskara.
Diky vsem za odpoved. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
smic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 9:02 pm Předmět: |
|
|
tak uz jsem nasel mozny problem, kdyz nastavim, ze to nema nabijet, tak to ten kabel detekuje jako DCA500, kdyz nastavim nabijeni, tak ho to detekuje jako DCA510, asi budu muset napsat vyrobci. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2004 10:53 am Předmět: |
|
|
Mozes si to zalohovat vo V_Klay...pouzi DCA-510 so zapnutym nabijanim _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|