View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
quintess začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 10:41 pm Post subject: Shábním Inet prohlížeč Opera pro SX1 |
|
|
Zdravím.
Sháním internetový prohlížeč Opera pro SX1. Má někdo? Poskytne? Slyšel jsem, že je nejlepší.
Měl jsem nainstalován Doris browser a nefungoval.
Děkuji. _________________ 5x Sagem, Siemens A50, S45i, teď SL45i - mnoho patchů+128 MB MMC, A50 bez baterky , Motorola V360 jako EDGE modem a SIEMENS SX1 fw15cz +11x patch, 1GB MMC+. |
|
Back to top |
|
 |
Lightning začátečník

61.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
quintess začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 11:43 pm Post subject: :-/ |
|
|
Netfornt jsem zkusil, ale taky jsem ho nerozfungoval. Nevím proč, když wap jede v pohodě. A v nastavení, nevím, co by tam mělo být špatně... _________________ 5x Sagem, Siemens A50, S45i, teď SL45i - mnoho patchů+128 MB MMC, A50 bez baterky , Motorola V360 jako EDGE modem a SIEMENS SX1 fw15cz +11x patch, 1GB MMC+. |
|
Back to top |
|
 |
TuX badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 12:06 am Post subject: Re: :-/ |
|
|
quintess wrote: | Netfornt jsem zkusil, ale taky jsem ho nerozfungoval. Nevím proč, když wap jede v pohodě. A v nastavení, nevím, co by tam mělo být špatně... |
tu operu bych taky bral ! _________________ Siemens Forever !
Siemens S65 ||| ???SX1???
FW 16 > 25 + patche
[email protected]
 |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 5:39 pm Post subject: |
|
|
Já mám Netfront a funguje sqěle. |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 5:41 pm Post subject: |
|
|
Opera a funguje!!Stahnuto z www.phonesoft.cz datovy ucty si nastav ze siemens-mobile.cz!!Musis mit trpelivost s nacitanim stranek a necekej zazraky vypni si obrazky a pozor na prachy!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
quintess začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 12:53 am Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | Opera a funguje!!Stahnuto z www.phonesoft.cz datovy ucty si nastav ze siemens-mobile.cz!!Musis mit trpelivost s nacitanim stranek a necekej zazraky vypni si obrazky a pozor na prachy!! |
O.K. -> sosnu a uvidím... datový účty nastavený mám a vo prachy starost nemám, protože mám Data Nonstop :-) _________________ 5x Sagem, Siemens A50, S45i, teď SL45i - mnoho patchů+128 MB MMC, A50 bez baterky , Motorola V360 jako EDGE modem a SIEMENS SX1 fw15cz +11x patch, 1GB MMC+. |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 8:10 am Post subject: |
|
|
quintess wrote: | Vytryol wrote: | Opera a funguje!!Stahnuto z www.phonesoft.cz datovy ucty si nastav ze siemens-mobile.cz!!Musis mit trpelivost s nacitanim stranek a necekej zazraky vypni si obrazky a pozor na prachy!! |
O.K. -> sosnu a uvidím... datový účty nastavený mám a vo prachy starost nemám, protože mám Data Nonstop :-) |
Tak to DataNonstop tise zavidim kolik to vlastne stoji?? _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
quintess začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:23 pm Post subject: Data Nonstop |
|
|
Vytryol wrote: | quintess wrote: | Vytryol wrote: | Opera a funguje!!Stahnuto z www.phonesoft.cz datovy ucty si nastav ze siemens-mobile.cz!!Musis mit trpelivost s nacitanim stranek a necekej zazraky vypni si obrazky a pozor na prachy!! |
O.K. -> sosnu a uvidím... datový účty nastavený mám a vo prachy starost nemám, protože mám Data Nonstop :-) |
Tak to DataNonstop tise zavidim kolik to vlastne stoji?? |
850,- za měsíc, no ale je na to takovej malej fíglík -> koupíš si SIM kartu GO s bonusem 100% při prvním dobití, dobiješ částkou např. 425 Kč, oni ti jako bonus 425 Kč připíšou, takže máš 850 Kč + 25 Kč, který na simce už jsou. na *88 aktivuješ Go Data Nonstop a na měsíc máš internet via GPRS, wap za půlku ceny a ještě k tomu 30 min na volání do všech sítí v ČR grátis. Po měsící hodíš simku doprdele, nebo ji někomu střelíš za desetikačku :-) Měl jsem od června Twist Data Unlimited, tu simku samozřejmě pořád mám, protože T-Mobile mi sedí víc. Je to možný dělat až do konce června, já jsem si ty simky nakoupil čtyři, takže 4 měsíce jedu za půlu ceny a ušetřím tedy 1700,- peněz. _________________ 5x Sagem, Siemens A50, S45i, teď SL45i - mnoho patchů+128 MB MMC, A50 bez baterky , Motorola V360 jako EDGE modem a SIEMENS SX1 fw15cz +11x patch, 1GB MMC+. |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:27 pm Post subject: Re: Data Nonstop |
|
|
quintess wrote: | Vytryol wrote: | quintess wrote: | Vytryol wrote: | Opera a funguje!!Stahnuto z www.phonesoft.cz datovy ucty si nastav ze siemens-mobile.cz!!Musis mit trpelivost s nacitanim stranek a necekej zazraky vypni si obrazky a pozor na prachy!! |
Tak to DataNonstop tise zavidim kolik to vlastne stoji?? |
850,- za měsíc, no ale je na to takovej malej fíglík -> koupíš si SIM kartu GO s bonusem 100% při prvním dobití, dobiješ částkou např. 425 Kč, oni ti jako bonus 425 Kč připíšou, takže máš 850 Kč + 25 Kč, který na simce už jsou. na *88 aktivuješ Go Data Nonstop a na měsíc máš internet via GPRS, wap za půlku ceny a ještě k tomu 30 min na volání do všech sítí v ČR grátis. Po měsící hodíš simku doprdele, nebo ji někomu střelíš za desetikačku :-) Měl jsem od června Twist Data Unlimited, tu simku samozřejmě pořád mám, protože T-Mobile mi sedí víc. Je to možný dělat až do konce června, já jsem si ty simky nakoupil čtyři, takže 4 měsíce jedu za půlu ceny a ušetřím tedy 1700,- peněz. |
Dobry!!!!Fakt jelikoz jsem se v tech tarifech moc neorientoval tak se mi to zdá fajn!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Lightning začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 1:48 pm Post subject: |
|
|
A není lepší nabít na každou simku 850Kč a pak s ní vystačit dva měsíce? _________________ M55 -> SX1 -> Symbian forever |
|
Back to top |
|
 |
quintess začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 2:38 pm Post subject: Nene |
|
|
Lightning wrote: | A není lepší nabít na každou simku 850Kč a pak s ní vystačit dva měsíce? |
Ne, není. Protože další měsíc by po tobě už chtěli zas 850,- za 450 peněz to máš pouze první měsíc podobití. A to bych už neudělal, zas bych si aktivnul svého T-Mobila! :-) _________________ 5x Sagem, Siemens A50, S45i, teď SL45i - mnoho patchů+128 MB MMC, A50 bez baterky , Motorola V360 jako EDGE modem a SIEMENS SX1 fw15cz +11x patch, 1GB MMC+. |
|
Back to top |
|
 |
Lightning začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 2:54 pm Post subject: Re: Nene |
|
|
quintess wrote: | Lightning wrote: | A není lepší nabít na každou simku 850Kč a pak s ní vystačit dva měsíce? |
Ne, není. Protože další měsíc by po tobě už chtěli zas 850,- za 450 peněz to máš pouze první měsíc podobití. A to bych už neudělal, zas bych si aktivnul svého T-Mobila! :-) |
Nene, jde to i na dva měsíce. Prostě koupíš simku s 25Kč kreditem, dobiješ 850 Kč, oni ti 100% přidaj a máš tam 1725 korun. Z toho přece Datanonstop na dva měsíce utáhneš, ne? Žádný limit "měsíc po dobití" neexistuje. _________________ M55 -> SX1 -> Symbian forever |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 11:33 am Post subject: Re: Nene |
|
|
Lightning wrote: | quintess wrote: | Lightning wrote: | A není lepší nabít na každou simku 850Kč a pak s ní vystačit dva měsíce? |
Ne, není. Protože další měsíc by po tobě už chtěli zas 850,- za 450 peněz to máš pouze první měsíc podobití. A to bych už neudělal, zas bych si aktivnul svého T-Mobila! :-) |
Nene, jde to i na dva měsíce. Prostě koupíš simku s 25Kč kreditem, dobiješ 850 Kč, oni ti 100% přidaj a máš tam 1725 korun. Z toho přece Datanonstop na dva měsíce utáhneš, ne? Žádný limit "měsíc po dobití" neexistuje. |
Ona ta rychlost toho DATA NONSTOP je ale strasna jednou jsem to videl u kamose doma holt jsem asi zhyckanej svou rychlosti!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
tomashl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 01, 2005 10:11 pm Post subject: Re: Shábním Inet prohlížeč Opera pro SX1 |
|
|
quintess wrote: | Zdravím.
Sháním internetový prohlížeč Opera pro SX1. Má někdo? Poskytne? Slyšel jsem, že je nejlepší.
Měl jsem nainstalován Doris browser a nefungoval.
Děkuji. |
Opera neni nejlepší, neumí zarovnávat stranky na displej a nerozumí si s češtinou, ve výsledcích jí jasně perválcovat Netfront ve verzi 3.1( 3.2 už je pouze na OS 7.0 a vejš + má podporu PDF) jestli ale tak o to stojíš, tak si nainstaluj opera trial verzi a udělej menší změnu pres file managera
smaž C:/system/Data/ousr600.dat
vytvoř novou složku ours600.dat (nezapomen na koncovku) no a tedka už budeš mít tušim 96 dní na testování a dny se ti nebudou odečítat  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|