View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Komár začátečník

62.50 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:09 pm Post subject: Gif Animace |
|
|
Stahl jsem si do mobilu gif animace,pres SDS sem ji nakopiroval do IMAGES.V mobilu tu animace pustim,ale neanimuje se,jedine,kdyz nastavim ČERNOBÍLE,tak se animuje,ale kdyz ji dam na pozadi tak se neanimuje ani cernobila.Nevite cim to?  _________________ Siemens SX1- http://crocssy.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:25 pm Post subject: Re: Gif Animace |
|
|
Komár wrote: | Stahl jsem si do mobilu gif animace,pres SDS sem ji nakopiroval do IMAGES.V mobilu tu animace pustim,ale neanimuje se,jedine,kdyz nastavim ČERNOBÍLE,tak se animuje,ale kdyz ji dam na pozadi tak se neanimuje ani cernobila.Nevite cim to?  |
To proc se ti neanimuje to nevim ale v pozadi se HYBAT NEBUDE je mozne ze nektere gif animace se zacinaji hybat az po velke casove prodleve!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Komár začátečník

62.50 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 12:46 am Post subject: Re: Gif Animace |
|
|
Vytryol wrote: | Komár wrote: | Stahl jsem si do mobilu gif animace,pres SDS sem ji nakopiroval do IMAGES.V mobilu tu animace pustim,ale neanimuje se,jedine,kdyz nastavim ČERNOBÍLE,tak se animuje,ale kdyz ji dam na pozadi tak se neanimuje ani cernobila.Nevite cim to?  |
To proc se ti neanimuje to nevim ale v pozadi se HYBAT NEBUDE je mozne ze nektere gif animace se zacinaji hybat az po velke casove prodleve!! |
Jo dík  _________________ Siemens SX1- http://crocssy.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 8:11 am Post subject: Re: Gif Animace |
|
|
Komár wrote: | Vytryol wrote: | Komár wrote: | Stahl jsem si do mobilu gif animace,pres SDS sem ji nakopiroval do IMAGES.V mobilu tu animace pustim,ale neanimuje se,jedine,kdyz nastavim ČERNOBÍLE,tak se animuje,ale kdyz ji dam na pozadi tak se neanimuje ani cernobila.Nevite cim to?  |
To proc se ti neanimuje to nevim ale v pozadi se HYBAT NEBUDE je mozne ze nektere gif animace se zacinaji hybat az po velke casove prodleve!! |
Jo dík  |
Za nic! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|