View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 1:38 pm Post subject: Re: Alternativa k SDS :) sendo pc suite |
|
|
Ahoj, tohle mne zajímá. Zkoušel jsi to vlastnoručně? Co to umí a jak to šlape (t.j. např. zda je spojení bez problémů přes kabel, přes zuba atp....) ? Zajímalo by mě hlavně synchro s outlookem, esivá se synchronizuje vše (t.j. poznámky úkoly kontakty, kalendář) a jestli je přenos položek úplný (t.j. třeba zda se u kontaktů synchronizuje i zařazení do skupin....atp.)
Nebo popř. nemáš nějaký všeobjasňující link?
Jdu googlit  |
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 7:55 pm Post subject: |
|
|
skusal ide to rzchlo sznchroniyuje to to iste co sds ale ci to robi skupiny to nevie.inak funguje rychlejsie ako sds.cez kabel fici BT som neskusal...inak to vie vsetko co sds...a rychlejsie to instaluje programy a ahlvane je krajsi:) |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:42 am Post subject: Re: Alternativa k SDS :) sendo pc suite |
|
|
jiji2004 wrote: |
Ahoj, tohle mne zajímá. Zkoušel jsi to vlastnoručně? Co to umí a jak to šlape (t.j. např. zda je spojení bez problémů přes kabel, přes zuba atp....) ? Zajímalo by mě hlavně synchro s outlookem, esivá se synchronizuje vše (t.j. poznámky úkoly kontakty, kalendář) a jestli je přenos položek úplný (t.j. třeba zda se u kontaktů synchronizuje i zařazení do skupin....atp.)
Nebo popř. nemáš nějaký všeobjasňující link?
Jdu googlit  |
Tak jsem to prubnul, ale ty skupiny to taky nepřenáší - stejně jako SDS a MPM (takže buď je chyba ve founu, nebo jsem debil já, ale ať dělám co dělám tak mi to prostě neběhá).
Spojení přes BT funguje a řekl bych, že mnohem líp (rychlejší start +stabilita) než v těch mastodontech od siemensu. Jinak Sendo žel nic moc navíc nenabízí ...
Nicméně každopádně díky za info a link  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|