clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Mám si ho koupit?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Mám si ho koupit?
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jolma
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 2:51 pm    Post subject: Mám si ho koupit? Reply with quote

Jsem letitým uživatelem founů Siemens, akorát jsem na rok zběhla k SE T610 a nejsem moc spokojená. Teď toužím po SX1, ale mám trochu vichr, neb zcela určitě nebudu tak zběhlá jak 90% účastníků tohoto fóra. Myslíte si pánové, že je to mobil vhodný pro ženskou technického založení, ale přece jen ženskou ? Think
Back to top
View user's profile Send private message
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 3:03 pm    Post subject: Re: Mám si ho koupit? Reply with quote

jolma wrote:
Jsem letitým uživatelem founů Siemens, akorát jsem na rok zběhla k SE T610 a nejsem moc spokojená. Teď toužím po SX1, ale mám trochu vichr, neb zcela určitě nebudu tak zběhlá jak 90% účastníků tohoto fóra. Myslíte si pánové, že je to mobil vhodný pro ženskou technického založení, ale přece jen ženskou ? Think

Záleží na tom, jak jej chceš využívat...

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jolma
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 3:13 pm    Post subject: Re: Mám si ho koupit? Reply with quote

Gwin wrote:
jolma wrote:

Záleží na tom, jak jej chceš využívat...

No všelijak - nejdříve jsem myslela na S65, ale co jsem ji poprvé držla v ruce, tak mě to přešlo, umí toho moc málo. Chtěla bych smartphoun, i když nejsem žádný těžký pařič.
Back to top
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 3:15 pm    Post subject: Reply with quote

Hlavní výhoda SX1 je OS (Symbian) => pokud ti chybí nějaký program, který chceš používat, nainstaluješ ho a můžeš používat. To je hlůavní výhoda SX1.

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

Back to top
jolma
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 3:31 pm    Post subject: Reply with quote

Gwin wrote:
Hlavní výhoda SX1 je OS (Symbian) => pokud ti chybí nějaký program, který chceš používat, nainstaluješ ho a můžeš používat. To je hlůavní výhoda SX1.

No, tak zas až tak špatně že bych vůbec nepochopila o čem je řeč a proč si ho chci koupit na tom ani jako ženská nejsem Laughing . Mám trochu strach z klávesnice, z velikosti a z toho, že většina programů je english. Jo, a taky z rychlosti, ten SE je mnohem rychlejší jak předtím S45, tak se bojím, abych si nepohoršila.
Back to top
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 3:38 pm    Post subject: Reply with quote

Na klávesnici si brzy zvykneš a budeš¨na ní psát mnohem rychleji. Rychlost není špatná a původní programy (pokud máš českou verzi FW) jsou v češtině až na pár výjimek...

Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 3:43 pm    Post subject: Reply with quote

Gwin wrote:
Na klávesnici si brzy zvykneš a budeš¨na ní psát mnohem rychleji. Rychlost není špatná a původní programy (pokud máš českou verzi FW) jsou v češtině až na pár výjimek...

Neorumím terpmínu "původní programy" - ty co jsou předinstalovány? A co ty co chci teprve instalovat? Jsou i nějaké české? Ne že bych byla až tak tupá, ale základy mám více ruštiny a rodile mluvím česky Razz
Back to top
Sirus
čestný člen
čestný člen

7910.50 SMM
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 3:56 pm    Post subject: Reply with quote

Ano myslel predinstalovane, a je mnoho programov, ktore su prelozene. A tych par co nieje pouziva velmi jednoduchu anglictinu (Open, Close, Exit). A ked nieco nebude fungovat ako ma, od toho sme tu my. Apropo rustinari sa nam na fore vzdy hodia. Takze rychlo do obchodu a kupit SX1. Ver nam my ostatny by sme uz iny telefon nezobrali.

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"

Last edited by Sirus on Mon Feb 27, 2006 9:14 am; edited 1 time in total
Back to top
jolma
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 4:11 pm    Post subject: Reply with quote

Sirus wrote:
Ano myslel predinstalovane, a je mnoho programov, ktore su prelozene. A tych par co nieje pouziva velmi jednoduchu anglictinu (Open, Close, Exit). A ked nieco nebude fungovat ako ma, od toho sme tu my. Apropo rustinari sa nam na fore vzdy hodia. Takze rychlo do obchodu a kupit SX1. Ver nam my ostatny by sme uz iny telefon nezobrali.

Máte mě tedy na svědomí Laughing Ještě dotaz - četla jsem podrobně manuál, ale tohle jsem nenašla. Vím, že lze ke kontaktu přiřadit obrázek - u SE se pak zobrazuje i při přijetí SMS, jak je to u SX ? A doručenka SMS se zřejmě ukládá jako normální přijatá zpráva a musí se odmazávat že? SE totiž jen krátce zobrazí přijetí a pak odfajfkne obálku v odeslaných SMS - je to pohodlnější. No tak asi nemůžu mít všechno, že jo ...
Back to top
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 4:50 pm    Post subject: Reply with quote

Pár Cz programů je.
Ke kontaktu obrázek přiřadit lze, u SMS se nezobrazuje.
Doručenky se ukládají zvlášť.

Back to top
mirdro
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 7:05 pm    Post subject: Reply with quote

No já sem už pár mobilů vystřídal a protože občas potřebuju mobilní kancelář nebo zábavu na cesty tak je SX1 výbornej společník

http://bodysport.tk
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
mirdro
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 7:06 pm    Post subject: Reply with quote

jenom mě trochu dostalo jak ho maminka štétivě brala do ruky... to byla na ránu Angel

http://bodysport.tk
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
vitek.borec.cz
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 8:01 pm    Post subject: Váhání Reply with quote

Co váháš!! Kupuj!! A rychle!! Nejlevněji www.mobilhouse.cz

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Wed Jan 26, 2005 11:13 am    Post subject: Re: Váhání Reply with quote

vitek.borec.cz wrote:
Co váháš!! Kupuj!! A rychle!! Nejlevněji www.mobilhouse.cz

nn www.cybex.cz

Back to top
CrazyPeople
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Feb 25, 2006 5:40 pm    Post subject: :) Nevahat... Nikdo nevahat :) Reply with quote

Ten telefon je proste super Applause Miluju ho... A stejne tak tleskam BenQ (pardon, tehdy teprve nasi drahe Siemens mobile AG) ze dokazala neco takoveho vyrobit, i kdyz je to v podstate Siemens prevrtany z Nokie Smile Ale oproti nokii ma mnoho mnoho mnoho klasickych a znamych Siemens vyhod Smile Sice nemam rad Nokii, ale SX1 se za tenhle puvod asi stydet nemusi... Protoze konverze na Siemens se povedla na jednicku... Sice jsem pry jednim z mala kteri svuj telefon nemuseli jeste ani jednou nasilim restartovat nebo formatovat z jineho duvodu nez vlastni Arrow blbosti (nezdarene patchovani, zapomenuti nahrani dat na E: a podobne)... J Idea inak pri normalnim uzivani (programy, knizky, filmy, muzika) jsem nemusel jeste ani vyndavat baterii a to mam SX1 uz od ledna 2004 (vyroben v prosinci 2003 konkretne na vanoce Smile )

SX1: Vodafone CZ Fw15CZ, 31 patchů, 11Mb C:, 128Mb, 256Mb, 1Gb MMC. 15-8-2006 koupen po kradezi jiny SX1
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum