View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vkump kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 12:04 am Post subject: Servisní menu a skryté soubory u S65 |
|
|
Neví někdo jak aktivovat servisní menu u S65 (teda pokud to jde), a jak v telefonu zobrazit skryté soubory. U S55 to šlo přidržení # v menu. Díky  |
|
Back to top |
|
 |
spachal (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 2:06 am Post subject: |
|
|
Hoj, u S65 to je jinak, servisni menu si musis nastavit jako funkci k nejake klavese (Developer Menu).
Na skryte adresare pouzij treba patch .. |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 11:49 am Post subject: |
|
|
spachal wrote: | Hoj, u S65 to je jinak, servisni menu si musis nastavit jako funkci k nejake klavese (Developer Menu).
Na skryte adresare pouzij treba patch .. |
No a na aktivovani servisniho menu potrebujes patch a teprve potom si ho muzes na nejakou klavesu nastavit. Nejspis pomoci programu na PC - Direct Softkey Editor. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
vkump kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 12:49 pm Post subject: |
|
|
Aha, tak do toho se radsi poustet nebudu. Ale díky.  _________________ S55->S65 |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 1:24 pm Post subject: |
|
|
vkump wrote: | Aha, tak do toho se radsi poustet nebudu. Ale díky.  |
Klidně se do toho dej bez obav. Já předevčírem patchoval prvně v životě a v poho Hlavní je si pořádně přecíst návod jak na to a ZÁLOHOVAT!!!!!! (jak říká Krokodýl )
A má pravdu!!!!!!!  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 3:12 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | vkump wrote: | Aha, tak do toho se radsi poustet nebudu. Ale díky.  |
Klidně se do toho dej bez obav. Já předevčírem patchoval prvně v životě a v poho Hlavní je si pořádně přecíst návod jak na to a ZÁLOHOVAT!!!!!! (jak říká Krokodýl )
A má pravdu!!!!!!!  |
Patchovani neni tezky a vlastne ani moc rizikovy, pokud pouzivas overeny patche a ZALOHUJES. Klidne se do toho pust, ale nejdrv si radsi trikrat precti ty clanky o patchovani x65 a diskusi k nim, at je ti vasechno jasny. Aspon se vyhnes tomu, ze ti nekdo doporuci hledani ve foru, protoze se ptas uz na stokrat probrany veci. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 6:15 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | jamaica wrote: | vkump wrote: | Aha, tak do toho se radsi poustet nebudu. Ale díky.  |
A má pravdu!!!!!!!  |
Patchovani neni tezky a vlastne ani moc rizikovy, pokud pouzivas overeny patche a ZALOHUJES. Klidne se do toho pust, ale nejdrv si radsi trikrat precti ty clanky o patchovani x65 a diskusi k nim, at je ti vasechno jasny. Aspon se vyhnes tomu, ze ti nekdo doporuci hledani ve foru, protoze se ptas uz na stokrat probrany veci. |
3x??????????Já je čet "tejden dokola" Kecám,ale každej den se k těm návodum vracim když si nevim rady
Mam jednu malou radu pro začátečníky:udělal sem si zálohu FF(samozřejmě )a z tý zálohy kopii.A na tý kopii si ty patche zkusim jestli jdou dobře a pak je teprve dám do founu  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 6:17 pm Post subject: |
|
|
Koukám že to tu začíná bejt samej táta fóra,a máte taky mámu kluci?????
 _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 6:26 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | Koukám že to tu začíná bejt samej táta fóra,a máte taky mámu kluci?????
 |
1. OT
2. Tatove fora jsou tady zatim 4 + jeden cestnej clen, co by byl tata fora + 1 moderator + opravdovi "Otcove fora" . To neni zas tak moc... Rekl bych, ze mamy fora si muzes prohlidnout na tech bannerech, co se ukazujou pri psani zpravy... HOWG. OT! _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
|