Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
AldaHALtar badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 10:53 pm Předmět: SMS v tahu |
|
|
Kam konkrétně se v telefonu ukládaj SMS? Nainstaloval sem si totiž v dobrý víře MsvDriveE (což by akorát mělo přesunout cestu ukádní SMS na E) a jak to tak vypadá tak mi ta mrcha všecky starý zprávy smazala. Mám nějakou zálohu tak by to z ní možná šlo obnovit ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AldaHALtar badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 11:22 pm Předmět: |
|
|
Mimo to koukám že to navíc rozhodilo veškerý nastavení zpráv. Kterej blb proboha tenhle program dělal??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: so únor 19, 2005 12:30 am Předmět: |
|
|
Zálohou to samozřejmě vrátíš nazpět,ale pochopitelně jen se SMS které jsi zálohoval... _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mirdro věrný diskusník

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 484 Bydliště: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 20, 2005 7:07 pm Předmět: |
|
|
mě to taky udělalo, ale všechno nastavení se mi vrátilo po smazání toho programu.. _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Návrat nahoru |
|
 |
maximus věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 20, 2005 10:23 pm Předmět: Re: SMS v tahu |
|
|
AldaHALtar napsal: | Kam konkrétně se v telefonu ukládaj SMS? Nainstaloval sem si totiž v dobrý víře MsvDriveE (což by akorát mělo přesunout cestu ukádní SMS na E) a jak to tak vypadá tak mi ta mrcha všecky starý zprávy smazala. Mám nějakou zálohu tak by to z ní možná šlo obnovit ne? | nato prece zaloha je _________________ Motorola C330 => Siemens CX65(super phone) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AldaHALtar badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út únor 22, 2005 11:13 am Předmět: |
|
|
Bezva ale kde konkrétně se ty SMS ukládaj?(subor/složka/nebo něco) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
staso kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út únor 22, 2005 12:50 pm Předmět: smsky nie su zmazane |
|
|
Zdravim, tiez mam skusenosti s tymto programikom Najprv som sa zlakol ze mi to zmalazlo sms-ky ale pravda je ina. Ono totiz naozaj iba upravi cesty pre smsky smerom na pamatovu kartu. Vsetky veci co si mal dovtedy v telefone tam ale ostavaju. Takze staci ak len ukoncis programik MsvDriveE (takisto pomoze vybrat pamatovu kartu) a vsetky svoje smsky znova uvidis v telefone. Tzn. ze ono ich to nemaze, len presunie cesty a potom uz tie stare sms-ky samozrejme nevidis vidiet v novom inboxe (na karte :-)). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AldaHALtar badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 24, 2005 7:55 pm Předmět: |
|
|
No jo ale kdyby to mělo alespoň tolik slušnosti a po odinstalování vrátilo všechno do původního stavu. Třeba mam nějakou divnou verzi - řekněte je tohle normální?: po instalaci to normálka spustim načež mi telefon vyblije "Apl. zavřena MsvServer" a vyhodí zpátky do menu, a když to odinstaluju je cesta nastavená pořád na Éčko. Dá se to někde změnit manuálně? BTW kam se teda ty zprávy vlastně ukládaj - myslim konkrétní cestu na Céčku(?) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
staso kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 24, 2005 9:59 pm Předmět: bezi v pamati |
|
|
Neviem presne kde sa ukladaju sms-ky na disk, ale mam aspon tusenie co sposobilo veci, ktore si popisoval.
Ak ti to po instalacii a spusteni vyhodilo hlasku ze aplikacia je ukoncena, tak to znamena, ze uz jedna instancia tohto programu bezala v pamati a ty si ho spustil znova, cim sa ta stara zavrela a spustila ta nova. Mam taky pocit, ze tento softik aj ked odinstalujes tak tam ostane bezat v pamati nejaky jej, ktory stale robi to presmerovanie.
Skusal si to s tym vybranim karty? To by malo zarucene fungovat. Takto sa sice dostanes k starym sms-kam, ale veru aj mna by zaujimalo ako taku sms-ku presunut na kartu, alebo vobec niekam tak aby ked tam zase vrazim kartu, nech su tie smsky pristupne . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AldaHALtar badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st březen 09, 2005 3:39 pm Předmět: Re: bezi v pamati |
|
|
staso napsal: | veru aj mna by zaujimalo ako taku sms-ku presunut na kartu, alebo vobec niekam tak aby ked tam zase vrazim kartu, nech su tie smsky pristupne . |
Je to sice nouzovka ale co třeba je nějak přesunout z telefonu (z Céčka) na simku a z tý pak zpátky do telefonu (na Éčko). Jen sem nikde nenašel jak dostat SMS z pměti na simku (opačně to ale de). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Zaslal: čt březen 10, 2005 7:55 am Předmět: |
|
|
Tak sms,mms,emaily sa ukladaju do adresara c:\system\mail (respektive e:\system\mail). Osobne sa mi nepodarilo presunut rucne sms z C na E, pretoze pravdepodobne subor index obsahuje absolutne cesty k spravam a tym padom to nefunguje, ani ked ho presuniete spolu so spravami. _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|