View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 5:37 pm Post subject: Problem s obrazkami |
|
|
Ahojte vsetci ja som si nahral fw.13 a nejake tie patche a mne sa nejde dostat do zlozky s obrazkami . Nejde to ani cez kabel . AKomile ju otvorim sa vypne telefon .
Neviete mi poradit ?
Za skoru odpoved dakujem ! |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 7:01 pm Post subject: |
|
|
Tak odstráň tie patche, niektorý z nich totiž bude asi kolidovať s menu s obrázkami. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 1:02 pm Post subject: Re: Problem s obrazkami |
|
|
Anonymous wrote: | Ahojte vsetci ja som si nahral fw.13 a nejake tie patche a mne sa nejde dostat do zlozky s obrazkami . Nejde to ani cez kabel . AKomile ju otvorim sa vypne telefon .
Neviete mi poradit ?
Za skoru odpoved dakujem ! |
No,skora nie je,ale odporucam Ti prehrat ten FW este raz,aby si odstranil patche.Ak to nepojde,nahraj zalohu,kde Ti to este islo. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
fadeedi začátečník

Joined: 28 Oct 2004 Posts: 68 Location: dolný Kubín & Otrava-poruba
61.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 1:05 pm Post subject: Re: Problem s obrazkami |
|
|
nahraj si nanovo fw. robi ti to niektory patch _________________ siemens MC60 fw13 + vlastné patche |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|