View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
golda kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 5:34 pm Post subject: Problem hry z N-gage do SX1 prosim prosim prosim |
|
|
Stahnul jsem na netu hry na n-gage, ale hry nebyli ve formatu .blz (
nebo jak je ten format pro n-gage ) byli rozbalene, kdyz jsem otevres slozku s hrou tak tam je system pak apps, data, libs a shareddata ( vsechno jsem otevrel v pocitaci ne v telefonu)
Co mam udelat aby mi hra sla? ( resp. kam ji mam zkopirovat atd. )
ps: nejde jsem cetl ze musim mit na hry z n-gage Blizzard nGage Installer ( ten tam uz mam ale stejne to nejde )
Dekuji |
|
Back to top |
|
 |
novakl všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 6:00 pm Post subject: |
|
|
Když máš hru se složkou apps tak blizzard inst. nepotřebuješ. V té složce apps je další složka která se jmenuje jako hra (někdy to jsou nesmysly jako 6RAC, 6r39 atd.) a tu zkopíruješ do telefonu do složky apps (můžeš na C: i na E . Hra se ti objeví v menu. Když to nepujde vůbec spustit tak do složky system dej i složku libs, programs atd. A když tobude říkat málo paměti, tak restartni telefon, pak už to půjde. Jestli budeš mít u některých her rozhozený barvy tak to je pro sx1 normální. Třeba u sonica přepněš křížkem hru do fullscreenu a už je to v poho! _________________ Alcatel 302 -> Nokia 3310 -> SonyErricson T310 -> Siemens M55 -> Siemens SX1 FW15 + 1Gb -> Přešel jsem na Nokii - Nokia N73 Music Edition
 |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 484 Location: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 6:37 pm Post subject: |
|
|
hm, no tak to se vysvětluje i muj problém:o) _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Back to top |
|
 |
golda kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:31 pm Post subject: |
|
|
novakl wrote: | Když máš hru se složkou apps tak blizzard inst. nepotřebuješ. V té složce apps je další složka která se jmenuje jako hra (někdy to jsou nesmysly jako 6RAC, 6r39 atd.) a tu zkopíruješ do telefonu do složky apps (můžeš na C: i na E . Hra se ti objeví v menu. Když to nepujde vůbec spustit tak do složky system dej i složku libs, programs atd. A když tobude říkat málo paměti, tak restartni telefon, pak už to půjde. Jestli budeš mít u některých her rozhozený barvy tak to je pro sx1 normální. Třeba u sonica přepněš křížkem hru do fullscreenu a už je to v poho! |
Dik za radu, ale stejne to nejde, pise to apl. tompraider uzavrena. Nemate nahodou nekdo tompraider v .blz, nebo nevite nekdo kde se ta stahout z internetu nejlepe cracka verze.
Dik |
|
Back to top |
|
 |
novakl všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 5:06 pm Post subject: |
|
|
Já už jenom stahuju hry v blz. A tomb Raider v blz mi funguje skvěle. Je to ještě s Tony Hawkem nejlepší hra co mám  _________________ Alcatel 302 -> Nokia 3310 -> SonyErricson T310 -> Siemens M55 -> Siemens SX1 FW15 + 1Gb -> Přešel jsem na Nokii - Nokia N73 Music Edition
 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 5:18 pm Post subject: |
|
|
novakl wrote: | Já už jenom stahuju hry v blz. A tomb Raider v blz mi funguje skvěle. Je to ještě s Tony Hawkem nejlepší hra co mám  |
Prosimte nemohl bys mi tompraidera poslat na e-mail. (jestli mi to posles, tak nejlepe zabalene v raru nebo v zipu a rozdelene na diskety - email na seznamu prijme max. x MB atd. vzdyt vis :-)) |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 5:19 pm Post subject: |
|
|
novakl wrote: | Já už jenom stahuju hry v blz. A tomb Raider v blz mi funguje skvěle. Je to ještě s Tony Hawkem nejlepší hra co mám  |
Prosimte nemohl bys mi tompraidera poslat na e-mail. (jestli mi to posles, tak nejlepe zabalene v raru nebo v zipu a rozdelene na diskety - email na seznamu prijme max. x MB atd. vzdyt vis :-)) muj mail je [email protected]
Dik |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 5:20 pm Post subject: |
|
|
http://www.gameandmore.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=5 Nějaké n-gage hry. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Last edited by Gwin on Sat Jan 08, 2005 5:21 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
golda kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 5:20 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | novakl wrote: | Já už jenom stahuju hry v blz. A tomb Raider v blz mi funguje skvěle. Je to ještě s Tony Hawkem nejlepší hra co mám  |
Prosimte nemohl bys mi tompraidera poslat na e-mail. (jestli mi to posles, tak nejlepe zabalene v raru nebo v zipu a rozdelene na diskety - email na seznamu prijme max. x MB atd. vzdyt vis :-)) |
Sakra to jsem byl ja, zase jsem se zapomel prihlasit.  |
|
Back to top |
|
 |
novakl všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 6:46 pm Post subject: |
|
|
golda wrote: | Anonymous wrote: | novakl wrote: | Já už jenom stahuju hry v blz. A tomb Raider v blz mi funguje skvěle. Je to ještě s Tony Hawkem nejlepší hra co mám  |
Sakra to jsem byl ja, zase jsem se zapomel prihlasit.  |
Na http://www.lo3.wroc.pl/~mboduch/krzysiek/ngage/ jsou všechny n-gage hry a pěkně seřazený !!! Jen akceptuj že po 24 hodinách tu hru smažeš  _________________ Alcatel 302 -> Nokia 3310 -> SonyErricson T310 -> Siemens M55 -> Siemens SX1 FW15 + 1Gb -> Přešel jsem na Nokii - Nokia N73 Music Edition
 |
|
Back to top |
|
 |
|