clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nastavení a spouštění aplikací

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nastavení a spouštění aplikací

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pepaxx
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 13, 2005 11:26 am    Předmět: Nastavení a spouštění aplikací Odpovědět s citátem

Prosím o následující radu. Jsem novým majitelem MT SX1. Na stránkách www jsem si provedl nastavení WAP,MMS,Internet a E-mail pro EUROTEL.S těmito aplikacemi nemám zatím zkušenosti. A proto mám tyto otázky.Pokud někdo na ně zná odpověď budu rád, když mi je řekne.
1. na konfigurátoru je např. při nastavení WAP tato monžost :Eurotel Go WAP,Eurotel wap gprs, go wap gprs. Která tato volba je správná???
A podobně je to i u nastavení MMS atd. Všchny nastavení se mi uložila do profilů.
Nikde jsem také nenašel návod jak použít ikonu Internet tj jak mám postupovat, jak použít WAP co je třeba udělat atd. Je někde možno stáhnout si návod. V přiloženém manuálu to bohužel není.
Když to schrnu tak bych rád věděl jak mohu použít Internet, WAP, MMS a E-mail klient. Jak postupovat co vybrat a jak zjistím,že nastavení jsou OK.
Děkuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 13, 2005 2:46 pm    Předmět: Re: Nastavení a spouštění aplikací Odpovědět s citátem

pepaxx napsal:
Prosím o následující radu. Jsem novým majitelem MT SX1. Na stránkách www jsem si provedl nastavení WAP,MMS,Internet a E-mail pro EUROTEL.S těmito aplikacemi nemám zatím zkušenosti. A proto mám tyto otázky.Pokud někdo na ně zná odpověď budu rád, když mi je řekne.
1. na konfigurátoru je např. při nastavení WAP tato monžost :Eurotel Go WAP,Eurotel wap gprs, go wap gprs. Která tato volba je správná???
A podobně je to i u nastavení MMS atd. Všchny nastavení se mi uložila do profilů.
Nikde jsem také nenašel návod jak použít ikonu Internet tj jak mám postupovat, jak použít WAP co je třeba udělat atd. Je někde možno stáhnout si návod. V přiloženém manuálu to bohužel není.
Když to schrnu tak bych rád věděl jak mohu použít Internet, WAP, MMS a E-mail klient. Jak postupovat co vybrat a jak zjistím,že nastavení jsou OK.
Děkuji

Za 1. nech si poslat vse vse se totiz hodi!!A druha rada je jeste jednodussi nastav si dany profil jako pristupovy bod v nastaveni na ikonce Internet!Kazdy ucet se pak hodi na neco jineho!!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: