Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pechi táta fóra

Založen: 16. 08. 2004 Příspěvky: 1482 Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 3:49 pm Předmět: Finální úprava převedeného Wavu |
|
|
Věděl by někdo o programu, pomocí kterého by se dal "odšumit" wav soubor...?  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Streap badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 4:01 pm Předmět: Re: Finální úprava převedeného Wavu |
|
|
pechi napsal: | Věděl by někdo o programu, pomocí kterého by se dal "odšumit" wav soubor...?  |
jestli ti sumi na mobilu tak to je blbym reprakem x65, a jestli i na pc tak to je normalni protoze si to asi upravil do formatu pro mobil (zmensi velikost, da potrebnej kodek, snizi kvalitu).. _________________ CX65
FW12> 16> 25 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 4:05 pm Předmět: Re: Finální úprava převedeného Wavu |
|
|
Streap napsal: | pechi napsal: | Věděl by někdo o programu, pomocí kterého by se dal "odšumit" wav soubor...?  |
jestli ti sumi na mobilu tak to je blbym reprakem x65, a jestli i na pc tak to je normalni protoze si to asi upravil do formatu pro mobil (zmensi velikost, da potrebnej kodek, snizi kvalitu).. |
No tak já už jsem se smířil s tím, že CX65 má celkem mizernej reproduktor, a je mi tedy i jasný že to z něj nebude hrát jako z domácího kina 8) Jde mi spíš o to, že jsem si vyrobil stereo HF, a když tak poslouchám ve sluchátkách písničky které jsem si sám převedl z MP3, tak se mi zdá, že šumí o dost víc než některé jiné, stažené už hotové z internetu. Takže asi někde dělám chybu...  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koscik řád zlaté antény

Založen: 09. 12. 2004 Příspěvky: 998 Bydliště: Táborská kolonie
5862.50 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 4:10 pm Předmět: Re: Finální úprava převedeného Wavu |
|
|
pechi napsal: | Streap napsal: | pechi napsal: | Věděl by někdo o programu, pomocí kterého by se dal "odšumit" wav soubor...?  |
jestli ti sumi na mobilu tak to je blbym reprakem x65, a jestli i na pc tak to je normalni protoze si to asi upravil do formatu pro mobil (zmensi velikost, da potrebnej kodek, snizi kvalitu).. |
No tak já už jsem se smířil s tím, že CX65 má celkem mizernej reproduktor, a je mi tedy i jasný že to z něj nebude hrát jako z domácího kina 8) Jde mi spíš o to, že jsem si vyrobil stereo HF, a když tak poslouchám ve sluchátkách písničky které jsem si sám převedl z MP3, tak se mi zdá, že šumí o dost víc než některé jiné, stažené už hotové z internetu. Takže asi někde dělám chybu...  |
No "šumí".. to je celkem obecnej pojem... Jestli to máš ve štyrech bitech a 16kHz což je tušim ona "kvalita pro mobil" tak to je prostě kvalita pro poslech uplně na houno... Pak samozřejmě záleží na softwaru a kvalotě zdrojovýho souboru... Kdyžtak to píchni někam na net nebo to pošli a já ti řeknu co si o tom myslim |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 4:25 pm Předmět: Re: Finální úprava převedeného Wavu |
|
|
koscik napsal: | No "šumí".. to je celkem obecnej pojem... Jestli to máš ve štyrech bitech a 16kHz což je tušim ona "kvalita pro mobil" tak to je prostě kvalita pro poslech uplně na houno... Pak samozřejmě záleží na softwaru a kvalotě zdrojovýho souboru... Kdyžtak to píchni někam na net nebo to pošli a já ti řeknu co si o tom myslim |
Tak mám to zatím IMA ADPCM, 4 Bity, mono, frekvence 8000. 16000 mi zatím v žádným programu nešlo docílit, a celkem mě to i štve, protože telefon to zvládne a asi to i hraje líp... No, zkusím se v tom ještě trochu povrtat, a uvidíme... Já vím že pro kvalitní poslech to nemá cenu, ale tak chtěl jsem to jen zkusit. _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 4:28 pm Předmět: Re: Finální úprava převedeného Wavu |
|
|
pechi napsal: | koscik napsal: | No "šumí".. to je celkem obecnej pojem... Jestli to máš ve štyrech bitech a 16kHz což je tušim ona "kvalita pro mobil" tak to je prostě kvalita pro poslech uplně na houno... Pak samozřejmě záleží na softwaru a kvalotě zdrojovýho souboru... Kdyžtak to píchni někam na net nebo to pošli a já ti řeknu co si o tom myslim |
Tak mám to zatím IMA ADPCM, 4 Bity, mono, frekvence 8000. 16000 mi zatím v žádným programu nešlo docílit, a celkem mě to i štve, protože telefon to zvládne a asi to i hraje líp... No, zkusím se v tom ještě trochu povrtat, a uvidíme... Já vím že pro kvalitní poslech to nemá cenu, ale tak chtěl jsem to jen zkusit. |
Doporucuju Creative WaveStudio |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 4:33 pm Předmět: Re: Finální úprava převedeného Wavu |
|
|
koscik napsal: | pechi napsal: | koscik napsal: | No "šumí".. to je celkem obecnej pojem... Jestli to máš ve štyrech bitech a 16kHz což je tušim ona "kvalita pro mobil" tak to je prostě kvalita pro poslech uplně na houno... Pak samozřejmě záleží na softwaru a kvalotě zdrojovýho souboru... Kdyžtak to píchni někam na net nebo to pošli a já ti řeknu co si o tom myslim |
Tak mám to zatím IMA ADPCM, 4 Bity, mono, frekvence 8000. 16000 mi zatím v žádným programu nešlo docílit, a celkem mě to i štve, protože telefon to zvládne a asi to i hraje líp... No, zkusím se v tom ještě trochu povrtat, a uvidíme... Já vím že pro kvalitní poslech to nemá cenu, ale tak chtěl jsem to jen zkusit. |
Myslíš na převod MP3 do wavu? _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 4:41 pm Předmět: |
|
|
2pechi:
16000 hraje rozhodne o dost lip...
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=3704
Precti si to a do 16000 to rozhodne prevedes... Ten puvodni program i ta moje verze ma v sobe nejakj filtr, kterej zlepsuje kvalitu zvuku. _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 4:56 pm Předmět: |
|
|
Já jsem to četl, stejně jako VŠECHNY příspěvky tady na SM n tohle téma, i ten kultovní Krokodýlův článek. Ale ten prográmek kterej máš na mysli pořád nějak nemůžu rozjet  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 4:59 pm Předmět: Re: Finální úprava převedeného Wavu |
|
|
pechi napsal: | koscik napsal: | pechi napsal: | koscik napsal: | No "šumí".. to je celkem obecnej pojem... Jestli to máš ve štyrech bitech a 16kHz což je tušim ona "kvalita pro mobil" tak to je prostě kvalita pro poslech uplně na houno... Pak samozřejmě záleží na softwaru a kvalotě zdrojovýho souboru... Kdyžtak to píchni někam na net nebo to pošli a já ti řeknu co si o tom myslim |
Myslíš na převod MP3 do wavu? |
Mylsim na upravu wavu. Na prevadeni ja osobne pouzivam dbPower |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 5:19 pm Předmět: Re: Finální úprava převedeného Wavu |
|
|
koscik napsal: | Mylsim na upravu wavu. Na prevadeni ja osobne pouzivam dbPower |
Tak dBpower AMP Music Converter používám taky, je to super program, ale to co převede, to mobil nepřehraje a netuším proč. _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 5:23 pm Předmět: |
|
|
2oookoook: Tak jsem ten program konečně rozchodil, jen se to převádí pekelně dlouho, kdo ví proč... Ale to je jedno, hlavně že to telefon potom přehraje 8)
THX  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 5:27 pm Předmět: |
|
|
Kvalita je celkem dobrá, jen se mi zdá že to hraje až moc nahlas i na tu nejvyšší hlasitost, strašně to řve Jo a všiml jsem si že to neukazuje celkovej čas skladby a ten pruh ve kterým je vidět kolik ještě zbývá je taky nehybnej  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 5:28 pm Předmět: |
|
|
No, jestli se neudusím kaprem, tak si stím ještě pohraju, musí se to přece dát nějak upravit...  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 8:22 pm Předmět: |
|
|
A co tak CoolEdit 2000 Nevyhovuje  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|