View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
DusanMares začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 6:44 pm Post subject: Nerozch. ICQ v A.MessengerSX1 ????? |
|
|
Ahoj, mam SX druhý den,jsem vrtal ,ale nedokáži rozchodit A.Messenger, mam nastaveny profily WAP,MMS, WAP GPRS,ale porad se nedokaze pripojit,jde mi o ICQ,Prosím o rady,děkuji všem  |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:40 am Post subject: Re: Nerozch. ICQ v A.MessengerSX1 ????? |
|
|
DusanMares wrote: | Ahoj, mam SX druhý den,jsem vrtal ,ale nedokáži rozchodit A.Messenger, mam nastaveny profily WAP,MMS, WAP GPRS,ale porad se nedokaze pripojit,jde mi o ICQ,Prosím o rady,děkuji všem  |
programem to neni je to nastavenim profilu takze si stahni (z siemensu) profil pro normalni eurotel (inetnet) a jestli mas go tak pristupovy bod prejmenuj na goeurotel a je to pokud ti to nepujde tak mi napis ja ti poslu presnou konfiguraci ... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Dusan_SX1 Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:46 am Post subject: sx1_profily |
|
|
Dekuji za odpoved,mam Oskartu na S65 co jsem mel predtim to slo,rozchodil jsem to po dobe,ale u SX1 jsem kratky,uz to je moc slozity i vyznat se v menu, nechal jsem si poslat sms od konfigurator na wap,gprs , wap gprs a mms ale dal nevim mam to ulozeny prosim napis nebo na [email protected] diky moc  |
|
Back to top |
|
 |
Dusan_SX Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 9:27 am Post subject: sx1 |
|
|
Jeste mam problem s Prince Persia,pise to chyba pop 2 nevim co to je a nejdou mi odinstal.. hry pise to ze instalator je jiz pouzivan.Prosim porad budu ti vdecny |
|
Back to top |
|
 |
ONeill kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 10:48 am Post subject: Re: sx1 |
|
|
Dusan_SX wrote: | Jeste mam problem s Prince Persia,pise to chyba pop 2 nevim co to je a nejdou mi odinstal.. hry pise to ze instalator je jiz pouzivan.Prosim porad budu ti vdecny |
Smaž složku pop2 ze systémových adresářů _________________ Mobil: A50 -> ME45 -> M55 -> SX1
PC: P3 500 Mhz -> AMD Athlon 2200+ -> Athlon 64 3,6 Ghz
PDA: Asus MyPal A716 |
|
Back to top |
|
 |
Dusan_SX Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 4:47 pm Post subject: prince persia |
|
|
=P~ a Pak to uz pude? az smazu tu slozku pop 2 ? ale musim pockat do zitra ma me prijit MMc,ted jsem bez  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|