View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
macicekL kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 11:54 pm Post subject: Totálně mrtvá MC60 |
|
|
Po pokusu o upravu telefonu patchem se mi vyskytli jiste problemy, typu ze se nemohl pripojit k siti, blikal displej a pod, skusil sem ve V klay odstranit PATCH ale to nepomohl pri full flash se vyskytla nejaka chyba a mily telefon prestal reagovat uplne na vsecny vnejsi podnety, k PC se nepripoji, stisku tlacitek si nevsima! Poradi nekdo? |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:30 am Post subject: Re: Totálně mrtvá MC60 |
|
|
macicekL wrote: | Po pokusu o upravu telefonu patchem se mi vyskytli jiste problemy, typu ze se nemohl pripojit k siti, blikal displej a pod, skusil sem ve V klay odstranit PATCH ale to nepomohl pri full flash se vyskytla nejaka chyba a mily telefon prestal reagovat uplne na vsecny vnejsi podnety, k PC se nepripoji, stisku tlacitek si nevsima! Poradi nekdo? | Odnes do servisu a mas pokoj. Ja som takto odpalil m55ku. Ale v servise spravily a faxci dalej  _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:13 am Post subject: |
|
|
Aj mne už jednu opravili, a včera som tam zaniesol druhý. Ak mi odišla RF doska tak to bude grátis, inak sa trochu bojím. Na nový nemá´. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|