View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pepaxx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 6:41 am Post subject: Služby WAP,MMS,Internet,E-mail- nastavování |
|
|
Dobrý den!
Ať hledám jak hledám na foru, tak nemohu nalézt vždy přesnou odpověď. Jsem novám vlastníkem telefonu SX1 a nemám zkušenosti s používáním služeb a tak bych se rád zeptal na následující.
Nastavení na WAP, Internet MMS a E-mail pro Eurotel jsem provedl na stránkách siemens pomocí konfigurátoru. Poklud tam bylo několik možností tak jsem stáhl všechna nastavení.
No a můj problém je nyní v tom a nemohu se nikde o tom dočíst (ani na forum to nikde není uceleně popsáno a věřím, že spousta nových uživatelů by to uvítalo!), jak tyto služby využívat. V menu telefonu mám pouze ikonu [i]Interneti]. 1.jímá mě jak použít a vyzkoušet,zda spojení je OK ( u Eurotelu je to aktivováno!) .
2. Jdu vždy přes ikonu Internet a zvolím vždy pro tu a tu lužbu jiný přístupový bod?
3. Služba WAP je asi jak se domnívám, že se dostanu na stránky Internetu. Co pak nastavení pro internet (jak nabízí Siemens) co toto dělá?
4. Jak by mělaf ungovat služba E-mail, abych si to vyzkoušel, když mám na Internetu schránku?
5. Konečně jak použít službu MMS? Opět zvolit přístupový bod pro tuto službu?
Děkuji
[/b] |
|
Back to top |
|
 |
wooder kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 9:04 am Post subject: internet |
|
|
V tomhle asi moc neporadím. Na internet přes wap jsem se připojil jen jednou, na pár minut jsem porhlížel stránky eurotelu a pak jsem platil několik desítek korun kreditu. Chci však napsat možnost připojení PC k internetu u eurotelu. Zejména na Go data nonstop. Potřebujete BT nebo IrDA. Já jsem vlastníkem BT, takže mohu popisovat pouze připojení s jeho pomocí. Postup je snadný. Stačí na go lince *88 aktivovat službu go data nonstop a pak nastavit parametry pro připojení. Číslo *99***13#, inicializační řádek AT+CGDCONT=1,"IP","GOINTERNET". ve službách BT je ještě třeba zapnout službu Dial Up connection. Pak už se můžete klidně připojit. Nezapomeňte však, že službu je aktivována až od půlnoci dne, kdy jste službu aktivovali. Problémem (alespoň mým) je, že BT po "datové nečinnosti" po nějaké době spojení přeruší. Věc řeším tím, že stále něco stahuji. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|