View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 11:10 pm Post subject: chatovací program |
|
|
Cusky , nevíte někdo prosím Vás jestli existuje porgrámek na chatování podobný jako je symbian aplikace BEDD, který funguje přes bluetooth .... ale je v dělaný v javě!?!?!?  |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 484 Location: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:33 pm Post subject: Re: chatovací program |
|
|
madmike wrote: | Cusky , nevíte někdo prosím Vás jestli existuje porgrámek na chatování podobný jako je symbian aplikace BEDD, který funguje přes bluetooth .... ale je v dělaný v javě!?!?!?  |
Jsem si jistej, že určitě existuje páč sem přes něco takovýho chatoval s kámošem přes bluetooth a on má nokii bez symbianu.... _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:15 pm Post subject: Re: chatovací program |
|
|
mirdro wrote: | madmike wrote: | Cusky , nevíte někdo prosím Vás jestli existuje porgrámek na chatování podobný jako je symbian aplikace BEDD, který funguje přes bluetooth .... ale je v dělaný v javě!?!?!?  |
Jsem si jistej, že určitě existuje páč sem přes něco takovýho chatoval s kámošem přes bluetooth a on má nokii bez symbianu.... |
No prográme Bedd je takový malý symbian chat přes bluetooth .. ale já právě hledám javovskej prográmek a ee symbiana ..  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|