View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 9:21 am Post subject: Ozivenie MC60 |
|
|
Kamarat mi doniesol MC60, total umrtvenu..a s touto si naozaj neviem ani ja rady.
Nereaguje na ziadne ozivovacie metody,aj ked s programami sa spoji. Po nahrati FF a naslednom pokuse o zmenu IMEI vo Freii klasika "IMEI is locked" a M55Tool a SST hodia chybu.Skusal som uz asi 3 rozne FF,samozrejme,ze on si zalohu neurobil...nic..stale mrtvo. Pri Winswupe nedetekuje bootcore...
Ma niekto skusenosti konkretne u MC60 s tymto problemom a podarilo sa mu to ozivit? Alebo mi mozete poskytnut zarucene dobry FF z vasho telefonu?Bol by som vdacny,keby to bolo cim skor....
Vopred dik. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
pluto věrný diskusník

2061.00 SMM
Příspěvky na SM: 351,- |
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:37 am Post subject: Re: Ozivenie MC60 |
|
|
hanni wrote: | Ma niekto skusenosti konkretne u MC60 s tymto problemom a podarilo sa mu to ozivit? Alebo mi mozete poskytnut zarucene dobry FF z vasho telefonu?Bol by som vdacny,keby to bolo cim skor.... |
Takhle kvalitne umrtvene MC jsem jeste v rukou nemel, ale funkcni FuBu ti poslat muzu. Jestli to teda vydrzis do vecera, az dorazim domu  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:45 am Post subject: |
|
|
Oki,ked tak to radsej hod niekde na FTP a posli mi link.Dik. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|