clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Mr.Typer

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Mr.Typer
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
szkepek
táta fóra
táta fóra

Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary

7861.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 29, 2005 9:09 pm    Post subject: Mr.Typer Reply with quote

Tak já už teda nevím. Dneska mi zase jeden chlápek (BTW měl by to být profík, dělá do telefonů) řekl, že si jde do C65 nahrát FW přes jakejkoliv kablik. V jiným shopu mi zase řekli, že u některejch modelů to nejde vůbec. Já se z toho asi už fakt ..... . Pomozte mi někdo, eventuelně napište kolik stojí taková DCA-510 pokud se sežene co nejlevněj? Díky
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Sat Jan 29, 2005 9:18 pm    Post subject: Re: Mr.Typer Reply with quote

szkepek wrote:
Tak já už teda nevím. Dneska mi zase jeden chlápek (BTW měl by to být profík, dělá do telefonů) řekl, že si jde do C65 nahrát FW přes jakejkoliv kablik. V jiným shopu mi zase řekli, že u některejch modelů to nejde vůbec. Já se z toho asi už fakt ..... . Pomozte mi někdo, eventuelně napište kolik stojí taková DCA-510 pokud se sežene co nejlevněj? Díky

fw originál nahraješ přes jakejkoliv kabel. ale když máš má ve winswupu (nebo chceš patchovat) tak musíš mít DCA-510 - to je originál a cena je cca 700kč ale pokud scháníš něco levnějšího tak mohu jedine doporučit tenhle:http://www.aaamobil.cz/inshop/scripts/detail.asp?itemid=3413&Level=0 stojí 450kč a jde s ním úplně všechno.

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Sat Jan 29, 2005 9:22 pm    Post subject: Reply with quote

K tym obchodnikom: Ja som bol v mobilshope pytal som si servisny kabel! On sa pyta datovy? Ja ze servisny! A on mi povedal ze siemens nepozna rozdiel! Think
View user's profile Send private message
koscik
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5862.50 SMM
PostPosted: Sat Jan 29, 2005 9:25 pm    Post subject: Reply with quote

Doporucuju kabel DK-1 z ceske provenience. http://www.vltava2000.cz/dk1/
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Sat Jan 29, 2005 9:28 pm    Post subject: Reply with quote

Lb01 wrote:
K tym obchodnikom: Ja som bol v mobilshope pytal som si servisny kabel! On sa pyta datovy? Ja ze servisny! A on mi povedal ze siemens nepozna rozdiel! Think

to já jsem zažil hned v několika obchodech.Chtěl jsem servisní kabel.nějakej mi nabídli,ale byl to datovej.a já jim znovu říkám servisní.
-nechápali, tak jsem se snažil jim to příbližit a řekl jsem,že to má být takový aby s ním šlo patchovat. a oni zase vůbec nevěděli o co jde.
prý všechny operace dělají s tim co tam mají...
no prostě konec Brick wall
tak jsem si ho nakonec objednal na netu a bylo to

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Petufo
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 29, 2005 9:32 pm    Post subject: Reply with quote

tu někdo psal... že v servisu uměj přes kablík skoro všechno... třeba moje C60 (bejvalá) nešla už nijak zachránit... jedině testpoint... ale v servisu řikali, že tam prostě jen všechno nahráli... ale jak, když mobil nešel zapnout ? Laughing
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 29, 2005 9:36 pm    Post subject: Díky Reply with quote

Měl bych ještě jednu otázku. Když to chci patchnout, najde mi jenom dva COM porty, ale já mám C65 nahlášenou na čtyřce, takže nemám šanci to pachnout. Netuší někdo jak by se to dalo "emulovat" nebo přehlásit na jinen COMáč?
Back to top
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Sat Jan 29, 2005 9:36 pm    Post subject: Reply with quote

sou to jednoduše kouzelníci

SM
Back to top
Beberik
(člen klubu SM)
začátečník
(člen klubu SM)<br>začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 9:19 am    Post subject: Reply with quote

koscik wrote:

Pres DK-1 oficialni firmware updatovat nejde, nejdou s nim delat na rade x65 zadne servisni zasahy, umi jenom GPRS a data.

koscik
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5862.50 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 9:47 am    Post subject: Reply with quote

Beberik wrote:
koscik wrote:

Pres DK-1 oficialni firmware updatovat nejde, nejdou s nim delat na rade x65 zadne servisni zasahy, umi jenom GPRS a data.

Mno ale pisou ze s nim flashovat jde...

čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 9:51 am    Post subject: Re: Díky Reply with quote

szkepek wrote:
Měl bych ještě jednu otázku. Když to chci patchnout, najde mi jenom dva COM porty, ale já mám C65 nahlášenou na čtyřce, takže nemám šanci to pachnout. Netuší někdo jak by se to dalo "emulovat" nebo přehlásit na jinen COMáč?

to je nějaký divny.máš tam právný ovladače?
ale změnit COM můžeš tak,že dáš - ´tento počítač - vlastnosti - správce zařízení - porty (COM,LP) - a tady by mělo být něco jako - USB>COM -
a dáš vlastnosti a tam už si to potom můžeš nastavit,do kterýhoCOMu to chceš emulovat

SM
Back to top
eTniesXcz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 9:57 am    Post subject: Re: Mr.Typer Reply with quote

szkepek wrote:

Zkus www.svetnakupu.cz koupil jsem ho tam a de s nim vse!!! 8)

szkepek
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 11:26 am    Post subject: Re: Díky Reply with quote

kesu wrote:
szkepek wrote:

to je nějaký divny.máš tam právný ovladače?
ale změnit COM můžeš tak,že dáš - ´tento počítač - vlastnosti - správce zařízení - porty (COM,LP) - a tady by mělo být něco jako - USB>COM -
a dáš vlastnosti a tam už si to potom můžeš nastavit,do kterýhoCOMu to chceš emulovat

Já nevim, já s tím nemám moc skusenosti. Když jsem to poprvé připojil, našlo si to Siemens GPRS USB modem a zařadilo ho to do modemů, jinak tam mám Jenom COM1 a 2 + LPT. Nevíš kde přesně by se teda sehnaly ovladače pro DCA-540?
Back to top
szkepek
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 11:33 am    Post subject: Reply with quote

Takze jsem zadnej Driver neinstaloval, zacalo to fungovat (na data) normalne po instalaci MPMka
Back to top
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 2:02 pm    Post subject: Re: Díky Reply with quote

szkepek wrote:

Myslim ze na SM je na to clanok, alebo ako by som to nazval!

View user's profile Send private message
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum