Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
frana (člen klubu SM) začátečník

91.00 SMM
|
Zaslal: út leden 25, 2005 5:31 pm Předmět: jak si rychle vymazat veškeré texty v mobilu |
|
|
Sice blbý téma, ale s někym se musim podělit a máte tu smůlu že to jste zrovna VY. takže příhoda o fatal error 404 aneb M55 trpí na záseky :
jednoho krásnýho dne jsem hrál Miner Willy (java hra), hra se sekla, mobil stuhnul a na zmáčknutí jakéhokoliv tlačítka reagoval jen "PÍP" (jako když mačkáte moc kláves na klávesce u PC). no co se dá dělat řekl jsem si a po pár pokusech o normální vypnutí mobila jsem vytáhl baterku. chyba... když se asi po 2 minutách konečně mobílek přihlásil do sítě a "vpustil" mě do menu objevilo se nemilé překvapení - všechny sms (odes.,doruč.,návrhy),mms i emaily chyběly. prostě se vymazaly. což člověka (a zvlášť mě) docela omrzí (vzhledem k nevyčíslitelné hodnotě mé korespondence s holkama ;-))
takže poučení : nehrajte si s mobilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nebo ho raději ani nezapínejte !!!!!!!!!!!! a při nejlepším ani nekupujte |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pjootr všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: út leden 25, 2005 5:52 pm Předmět: |
|
|
Něgdy pomůže nechat alespoň 300kB volné paměti  _________________ Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
moje_mc60 pisatel

Založen: 18. 09. 2004 Příspěvky: 207 Bydliště: Stochov (taková vesnička u Kladna)
661.00 SMM
|
Zaslal: út leden 25, 2005 8:46 pm Předmět: |
|
|
Pjootr napsal: | Něgdy pomůže nechat alespoň 300kB volné paměti  |
jj, plnej souhlas!!!!!!!  _________________ C25 -> C35 -> M35i (tuned grafic) -> SL45 (i) (patched) -> MC 60 (patched) -> M55 Iridium FW11 (patched)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: st leden 26, 2005 12:28 am Předmět: |
|
|
Pjootr napsal: | Něgdy pomůže nechat alespoň 300kB volné paměti  |
Bohužel máš pravdu, tohle je slabůstka x55. Mnozí takto přišli minimálně o adresář. Jediná rada, mazat nepotřebné aplikace a probárat občas data a mazat a mazat. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hawwwran (člen klubu SM) rozumbrada

Založen: 06. 04. 2004 Příspěvky: 307 Bydliště: Budějce.. krásné městečko mezi Berlínem a Lanzarote
1261.00 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 10:57 am Předmět: |
|
|
no ja jsem rozebiral m55 kvuli cisteni a kdyz jsem ji znovu slozil a zapnul, zjistil jsem, ze nemam adresar.. tomu jsem se zas tak moc nedivil.. proste jsem tam nahral zalohu, ale co me prekvapilo, ze kdyz jsem chtel neco provest s kodem telefonu (uz nevim co), tak se me to zeptalo na novy kod telefonu, takze mi to smazalo i kod telefonu!! divny ne? vedet jak to udelat schvalne, tak by se to dalo pouzit _________________ KONEČNĚ S65 !!!
PHP CSS Java script - http://www.hawwwran.com
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

91.00 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 5:18 pm Předmět: na druhou stranu... |
|
|
Ale zas se musí uznat že žádnej jinej mobil se nedá tak tunit jako M55 (firware-patche,nový funkce, grafika, porstě alles), proto ho mám rád a když mám místo 3,4 MB, tak mě těch 300kB co musim objetovat nezabije. Kam se v tomhle směru hrabou nokije, pche ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |

Založen: 06. 04. 2004 Příspěvky: 307 Bydliště: Budějce.. krásné městečko mezi Berlínem a Lanzarote
1261.00 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 8:14 pm Předmět: Re: na druhou stranu... |
|
|
frana napsal: | Ale zas se musí uznat že žádnej jinej mobil se nedá tak tunit jako M55 (firware-patche,nový funkce, grafika, porstě alles), proto ho mám rád a když mám místo 3,4 MB, tak mě těch 300kB co musim objetovat nezabije. Kam se v tomhle směru hrabou nokije, pche ! |
frana napsal: | Ale zas se musí uznat že žádnej jinej mobil se nedá tak tunit jako M55 (firware-patche,nový funkce, grafika, porstě alles), proto ho mám rád a když mám místo 3,4 MB, tak mě těch 300kB co musim objetovat nezabije. Kam se v tomhle směru hrabou nokije, pche ! |
moje slova.. jedinej telefon, kterej jsem videl opravdu hodne vytunenej je me45.. kamos ho ma a ze zkladni verze tam toho zustalo fakt minimum..
tak nejak me ted napadlo, nevi nekdo, jak jednoduse zmenit obrazek ve firmwaru? pomoci smeltru ho snadno vytahnu, ale vratit uz nejde.. neni neco takovyho? _________________ KONEČNĚ S65 !!!
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pjootr všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: út únor 01, 2005 4:14 pm Předmět: |
|
|
Měnit obrázky můžeš pomocí SPC2(3) nebo PicPac, ale v obou případech se ti vytvoří patch pro V_Klay _________________ Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
|
|
Návrat nahoru |
|
 |

1261.00 SMM
|
Zaslal: út únor 01, 2005 5:21 pm Předmět: |
|
|
Pjootr napsal: | Měnit obrázky můžeš pomocí SPC2(3) nebo PicPac, ale v obou případech se ti vytvoří patch pro V_Klay |
To jsem presne potreboval.. diky _________________ KONEČNĚ S65 !!!
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

91.00 SMM
|
Zaslal: so únor 05, 2005 6:30 pm Předmět: |
|
|
jo a ten formát mě dost překvapil, v mobilu se smaže ABSOLUTNÉ všechno (a tim myslim jako úplně všechno). apropo, můžu nějak zálohovat zakódovaný (zatrhnutý jako "Důvěrné") poznámky do PC  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|