View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Marcelus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 6:46 pm Post subject: jak zjistit kod pristroje ? |
|
|
Dostala se mi do rukou jedna M55, je tady posledni pkus na zadani kodu pristroje, mam k mobilu i doklady, v tom bych problem nevidel, ale nechce se behat po servisech .. Fullflash se mi taky delat nechce, protoze se mobil zatim nevybiji po uplnem nabiti ))
Zazalohoval jsem preventivne tuhle fullflash .... poradite jak zjistit ten kod ??? |
|
Back to top |
|
 |
Little_S čestný člen

4261.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 7:54 pm Post subject: |
|
|
kod telefonu nezistis, no mozes ho jednoducho odblokovat programom Freia a nemusis robit ziadnu zalohu FF, maximalne zalohu EEPROM, kt. sa v kazdom pripade bude hodit, pokial budes niekedy chciet nahravat cudzie Fullflashe _________________ Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. |
|
Back to top |
|
 |
frana (člen klubu SM) začátečník

91.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 6:27 pm Post subject: |
|
|
Little_S wrote: | kod telefonu nezistis, no mozes ho jednoducho odblokovat programom Freia a nemusis robit ziadnu zalohu FF, maximalne zalohu EEPROM, kt. sa v kazdom pripade bude hodit, pokial budes niekedy chciet nahravat cudzie Fullflashe |
... vzal si mi to rovnou z úst  |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:07 pm Post subject: Kód přístroje |
|
|
Zdravím všechny potřeboval bych poradit s takovým docela podstatným problémem.Když jsem si M55 koupil tak jsem si tam nastavil blokování jen pro mou SIM-ku.Pozděj jsem si telefon přeflashoval na vyšší verzi teď mám 10.Dnes jsem si chtěl to blokovaní jen na mou sim odstranit,ale s hrůzou jsem zjistil,že když to po mě chce číslo přístroje tak ho tam naťukám,ale foun mi zahlásí že sem zadal špatný kód.Takže moje otázka zní jak nato nebo spíš co za číslo přístroje tam mám zadat.Teď jsem tam zadával imei-bohužel jsem ho už zkusil 2x a zbývá mi už jen poslední možnost.Neví prosím někdo čím to může být nebo jaké to číslo tam mám zadávat,nemůže to třeba být tím flashováním.Telefon sem neodblokovával.Musí být přece možnost jak zjistit ten kód přístroje ne?Není třeba na krabici nebo tak.Moc děkuju za každou radu.Zatím. |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:28 pm Post subject: Re: Kód přístroje |
|
|
Anonymous wrote: | Zdravím všechny potřeboval bych poradit s takovým docela podstatným problémem.Když jsem si M55 koupil tak jsem si tam nastavil blokování jen pro mou SIM-ku.Pozděj jsem si telefon přeflashoval na vyšší verzi teď mám 10.Dnes jsem si chtěl to blokovaní jen na mou sim odstranit,ale s hrůzou jsem zjistil,že když to po mě chce číslo přístroje tak ho tam naťukám,ale foun mi zahlásí že sem zadal špatný kód.Takže moje otázka zní jak nato nebo spíš co za číslo přístroje tam mám zadat.Teď jsem tam zadával imei-bohužel jsem ho už zkusil 2x a zbývá mi už jen poslední možnost.Neví prosím někdo čím to může být nebo jaké to číslo tam mám zadávat,nemůže to třeba být tím flashováním.Telefon sem neodblokovával.Musí být přece možnost jak zjistit ten kód přístroje ne?Není třeba na krabici nebo tak.Moc děkuju za každou radu.Zatím. |
Mozna tam mas 000000. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:28 pm Post subject: THX |
|
|
Dík škoda,že to nejde jinak fakt to jinde nezjistím.Do toho přepisování se mi moc nechce.Stejně je to divně udělané.člověk si tak zablokuje mobil a pak není žadná možnost to nějak normálně zase vrátit.  |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:31 pm Post subject: 00000? |
|
|
ale to je jen spekulace že.Já tam mám bohužel poslední možnost.Co se stane když to 00000 nebude?Do jaké míry se mi mobil blokne?zvládl bych ho doma odblokovat? |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:33 pm Post subject: Re: 00000? |
|
|
Anonymous wrote: | ale to je jen spekulace že.Já tam mám bohužel poslední možnost.Co se stane když to 00000 nebude?Do jaké míry se mi mobil blokne?zvládl bych ho doma odblokovat? | Uplně v pohodě přes freiu... mě se to stalo s MT50 a v pohodě (a neblokne se víc než je teď, jen to nebudeš moc už změnit - dokud to neodblokuješ) _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:57 pm Post subject: Jak na freiu |
|
|
Nevíte prosím kde lze stáhnout tu freiu.Tady na siemensmanii je nefunkční link nebo kdyby mi ji někdo poslal [email protected] ještě není tu někde návod jak na tu freiu?nějak sem nic nenašel.díky. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 7:24 am Post subject: Re: Jak na freiu |
|
|
Anonymous wrote: | Nevíte prosím kde lze stáhnout tu freiu.Tady na siemensmanii je nefunkční link nebo kdyby mi ji někdo poslal [email protected] ještě není tu někde návod jak na tu freiu?nějak sem nic nenašel.díky. |
Odkaz na Freia včetněmkrátkého návodu na odblok je tady http://www.siemensmania.cz/content.php?id=105 _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
hawwwran (člen klubu SM) rozumbrada

Joined: 06 Apr 2004 Posts: 307 Location: Budějce.. krásné městečko mezi Berlínem a Lanzarote
1261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:31 am Post subject: |
|
|
to odblokování je úplně zbytečný.. stačí stáhnout flash a otevrit v programu SMELTER
Když v něm kliknete pravym tlacitkem tak vam nabidne zobrazit zname texty nebo tak neco.. staci najit polozku security (nebo něco podobneho uz nevim) a v tom je jedna polozka, u ktery zacne neco brutalne pocitat (nahore ukazuje kolik z kolika uz vypocital).. trva to dost dlouho ale na konci toho vyplivne imei a kod telefonu.. odzkouseno.. lepsi si pockat nez se v tom hrabat..  _________________ KONEČNĚ S65 !!!
PHP CSS Java script - http://www.hawwwran.com
 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 6:56 pm Post subject: Tak nevím |
|
|
Moc děkuju za vaše rady,ale když chci stahnout tu freiu tak mě ten odkaz nefunguje a nejde tudíž stáhnout tak nevím.Já jsem měl poslední možnost napsání toho kódu tak jsem zkusil 000000 jak mě někdo poradil.To bohužel taky nebylo a tak jsem ho bloknul.Teď už to asi pomocí toho smelteru asi nerozjedu že?Ta freia vypadá celkem složitě,ale asi nemám jinou možnost.V tom návodu je ještě nějaký jiný program na tu M55 tenhle M55 Siemenstool by p-gsm.Můžu ho teda asi taky použít že?Jo a to imei musím za každou cenu přepsat?Ještě jsem se chtěl zeptat pokud přehraju ten fullflash tlefon bude naprosto bez všech patchů,které jsem tam nahrál a nějaký původní firmware?Děkuju. |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 7:44 am Post subject: Re: Tak nevím |
|
|
Anonymous wrote: | Moc děkuju za vaše rady,ale když chci stahnout tu freiu tak mě ten odkaz nefunguje a nejde tudíž stáhnout tak nevím. |
Na stahovanie zo Siemensmanie musis byt registrovany.
Anonymous wrote: | Já jsem měl poslední možnost napsání toho kódu tak jsem zkusil 000000 jak mě někdo poradil.To bohužel taky nebylo a tak jsem ho bloknul.Teď už to asi pomocí toho smelteru asi nerozjedu že?
|
Bohuzial nie.
Anonymous wrote: | Ta freia vypadá celkem složitě,ale asi nemám jinou možnost. |
Freria nie je zlozita, ked si prestudujes navod co sem hodil Krokodyl
Anonymous wrote: | Jo a to imei musím za každou cenu přepsat? |
Pri odblokovani sa IMEI neprepisuje, proste kliknes vo frerii aby pouzila originalne IMEI.
Anonymous wrote: | Ještě jsem se chtěl zeptat pokud přehraju ten fullflash tlefon bude naprosto bez všech patchů,které jsem tam nahrál a nějaký původní firmware? |
Po prehrani cistej FF bude telefon bez patchov. A verzia firmware zalezi na tom aky firmware je vo FF. _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 7:38 pm Post subject: |
|
|
Jo moc děkuji.Ještě bych se chtěl zeptat asi trochu blbě můžu k tomu odblokování použít i fullflash co jsem si udělal když jsem si telefon koupil?Jde to tedy i pomocí freii totiž v tom návodu je ještě 2.čast s názvem "2. Náprava M55/MC60 pomocí programu M55 Siemenstool by p-gsm" připadá mi jakoby ta freia M55 nepodporovala.Neberte to prosím nějak špatně jen mně to trochu zmátlo.Prominte tedy,že jsem vás ješte otravoval,ale pevně doufám,že to byl poslední dotaz.děkuju. |
|
Back to top |
|
 |
Levisek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:34 pm Post subject: |
|
|
Odblokovat kod pristroje lze jen nahranim fullflashe? ??? Nebo to freia umi nejak i bez toho?
EDIT: jak to teda odblokuju
EDIT: kua to jste mohli rovnou napsat ze staci M55 Siemens Tool a tlacitko Unlock!!! A ne naka freia |
|
Back to top |
|
 |
|