View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
johnnyho začátečník

Joined: 02 Sep 2004 Posts: 83 Location: Nova Dubnica, Slovensko
61.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:19 pm Post subject: gprs nechce pripajat |
|
|
Ahojte!
Mam CX65 a trapi ma nasledovny problem:
Mam orange world ->ten stredny 30mb kvota mesacne.
V telefone je zabudovany od vyroby nejaky prehliadac, cezen chodim na wap
a normalne to ide. Ak stiahnem nejaky program co pouziva tiez siet, napriklad mailoveho klienta, v pohode ho stiahne. Nasledne ho ulozim do aplikacii, spustim ho, tam si zadam mailove konto a dam stiahnut postu. Program sa ma opyta, ze ci povolit pristup na internet? Ja dam ano, objavi sa hlaska, ze "napaja sa cakajte" a asi po 2 minutach vyhodi error, ze nemoze nadviazat spojenie. A to robi kazda stiahnuta aplikacia, nech je to mail, irc. Stale rovnaka chyba. Poradite mi niekto ako to vyriesit? Dakujem!
Johnny |
|
Back to top |
|
 |
pitrisek věrný diskusník

Joined: 08 Sep 2004 Posts: 405 Location: Česká Třebová & Brno
2061.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 12:50 am Post subject: Re: gprs nechce pripajat |
|
|
johnnyho wrote: | Ahojte!
Mam CX65 a trapi ma nasledovny problem:
Mam orange world ->ten stredny 30mb kvota mesacne.
V telefone je zabudovany od vyroby nejaky prehliadac, cezen chodim na wap
a normalne to ide. Ak stiahnem nejaky program co pouziva tiez siet, napriklad mailoveho klienta, v pohode ho stiahne. Nasledne ho ulozim do aplikacii, spustim ho, tam si zadam mailove konto a dam stiahnut postu. Program sa ma opyta, ze ci povolit pristup na internet? Ja dam ano, objavi sa hlaska, ze "napaja sa cakajte" a asi po 2 minutach vyhodi error, ze nemoze nadviazat spojenie. A to robi kazda stiahnuta aplikacia, nech je to mail, irc. Stale rovnaka chyba. Poradite mi niekto ako to vyriesit? Dakujem!
Johnny |
Trochu se v tom tvem prispevku neorientuju, ale zaklad je nastaveni:
nastaveni->vymena dat->datove sluzby (obecne)
nastaveni->vymena dat->http profil (pro java aplikace)
Ty 2 minuty, jak pises, vypadaji na spatne nastaveny apn. _________________ S65 fw58WS CZ
Pitrisovo doupě @ http://pitris.org/ |
|
Back to top |
|
 |
johnnyho začátečník

Joined: 02 Sep 2004 Posts: 83 Location: Nova Dubnica, Slovensko
61.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 2:45 pm Post subject: fakt neviem kde je problem |
|
|
som si isty ze aspn-ko mam dobre nastavene. neviem co by uz fakt mohlo pomoct  |
|
Back to top |
|
 |
P4priX ostřílený diskusník

128.03 SMM
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 10:51 pm Post subject: |
|
|
Zkus si to nastavit na domovskejch stránkách siemense - tam je konfigurátor - a pro některý aplikace musíš mít nastavenej internet, ne Wap  _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|