View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Meldo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 1:26 pm Post subject: Chcelo by to dalšie patche a ostatné s tým veci súvisiace. |
|
|
Neviete mi poradiť ,že kde by sa dali stiahnuť nejaké dalšie patche (systémové aj grafické) pre S-65 FW25??
Všetky čo sú tu som už použil.
Ozaj neviete niekto o dobrom programe, ktorý by vedel editovať ikony a zároveň ich uložil do formátu *.PNG?? Ikoneditor už mám, lenže ten nevie vytvoriť tansparentné ikony
A prečo nefungujú patche FW41 na FW25??
Vďaka za odpovede!!  |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 1:44 pm Post subject: |
|
|
Mňa tiež zaujímalo, či je nejaký program na editáciu ikón. |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 1:53 pm Post subject: Re: Chcelo by to dalšie patche a ostatné s tým veci súvisiac |
|
|
Meldo wrote: | Neviete mi poradiť ,že kde by sa dali stiahnuť nejaké dalšie patche (systémové aj grafické) pre S-65 FW25??
Všetky čo sú tu som už použil.
Ozaj neviete niekto o dobrom programe, ktorý by vedel editovať ikony a zároveň ich uložil do formátu *.PNG?? Ikoneditor už mám, lenže ten nevie vytvoriť tansparentné ikony
A prečo nefungujú patche FW41 na FW25??
Vďaka za odpovede!!  |
Odpověděl sis sám každej to je jinej FW, jinak by to nemuseli rozdelovat  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|