View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Dark.angel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 8:39 am Post subject: ZAMRNE PO ZADANI PIN KODU !!!!!!!! |
|
|
Prosim o pomoc mam CX65 a pri starte /po pin kode/ zamrzne nie je na tento typ telefonu najaky softverovi reset alebo nieco co by slo spustit bes sim karty ???
Bes sim karty funguju vsetky funkcie ale *#9999# nejde vie mi niekto poradit ? |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 9:10 am Post subject: |
|
|
zkous tohle:
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=245
Ale je možný, že je to nějaká chyba. Netroufam si ale odhadovat jestli jenom sw nebo hw. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 9:13 am Post subject: Re: ZAMRNE PO ZADANI PIN KODU !!!!!!!! |
|
|
Dark.angel wrote: | Prosim o pomoc mam CX65 a pri starte /po pin kode/ zamrzne nie je na tento typ telefonu najaky softverovi reset alebo nieco co by slo spustit bes sim karty ???
Bes sim karty funguju vsetky funkcie ale *#9999# nejde vie mi niekto poradit ? |
Radsej nam napis co si s telefonom predtym robil nez sa toto stalo . Moz to spustat aj chybna animacia v teme ktoru si nainstaloval teda spustacia animacia po zadani pinkodu . Pretoze ked je animacia v telefone ale je poskodena telefon zamrzne , a ked animacia chyba tak sa ani nespusti a rovno napise vitejte .
Softwarovy reset neexistuje ak myslis ako na SX1 ze ti to naformatuje pamet a znovu instalne FW tak neexistuje .
Ak mas kabel napis aky , ci si z mobilom uz nieco cezen robil ... hlavne zalohy , patche , FW no proste napis .
Ak je to chyba FW a mas SPRAVNY kabel tak je to jednoduche si ho prehrat ale to sem najprv napis .
Ak si predtym nez ti toto zacalo robit aktivoval nejaku temu staci ak zapnes mobil a pyta si pinkod tak cez SIMOCO zmazes StartUpAnimation.gif ,[/b] _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|