View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 8:29 am Post subject: Systém souborů -> není přístup |
|
|
Nahral jsem si do C65 novy ikony (nevim jestli je to pricina, ale nic me nenapada) a v EXTRA menu mi zmizela položka Systém souborů. Do "Vlastních souborů" se ale dostanu v poho. Další problém je, že pokud se tam chci dostat z aplikace (např. read maniaca) Vyhodi mi misto otazky : Chcete povolit pristup k a:.... mi vyhodi prazdny okno. Kdyz to odklepnu, tak se mi nic neukaze a kous!!!
Prosim pomozte pokud nekdo aspon vi cim to muze byt . |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 2:49 pm Post subject: |
|
|
Jo, je to ikonkama. Respektive fs souborem. Buď tam nahraj původní, nebo si vytvoř vlatní v návodu pro tvorbu vlastního menu _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:11 pm Post subject: |
|
|
To jsem udelal, mam tam ty puvodni, siemennsacky, podle me by to ale nemela byt pricina, protoze mi to chybi v EXTRA menu a to je zvlastni soubor ( prehral jsem ho taky a nic)
Jo a novinky : Pokud si udelam vlastni menu (extras.fs) a v x65 menu creatoru dam jako polozku "File system" tak mi to otevře takovej ten co je v nastavení, a jde odtama jenom "Naformátovat" a "optimalizovat"
Divny ze  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|