View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jar3k kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 4:22 pm Post subject: mshop a mobily firmy ORANGE |
|
|
Objednal jsem si mobil siemens cx65 přes internetový obchod www.mshop.cz a dneska mě volal majitel firmy, že telefon mají na skladě ale má logo firmy ORANGE. Jako kompenzaci mě dodají zdarma bondovku k tomuto telefonu. Chci se zeptat jestli mám tento mobil odkoupit a jesli tyto mobily jsou určeny pro český trh.[/b] |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 4:23 pm Post subject: Re: mshop a mobily firmy ORANGE |
|
|
jar3k wrote: | Objednal jsem si mobil siemens cx65 přes internetový obchod www.mshop.cz a dneska mě volal majitel firmy, že telefon mají na skladě ale má logo firmy ORANGE. Jako kompenzaci mě dodají zdarma bondovku k tomuto telefonu. Chci se zeptat jestli mám tento mobil odkoupit a jesli tyto mobily jsou určeny pro český trh.[/b] | No ja by som ho nekupoval. Ale je to na tebe. _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
jar3k kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 4:50 pm Post subject: |
|
|
na cybexu jsem našel taky verzi orange + headset, ale je o 150 korun levnější než normální verze bez headsetu
co si o tom myslíte?  |
|
Back to top |
|
 |
Ikosp pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 5:46 pm Post subject: |
|
|
mrkněte sem, mají docela zajímavý ceny
http://www.gsm-works.net/index1.htm _________________
C35 > C45 > M55 3.75MB + plno patchu >S55
C65 v12 > v25 + systémové patche
M65 v43 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 6:04 pm Post subject: |
|
|
Ten mobil nejspis nema jenom logo Orange, ale taky upravenej firmware, kterej je o dost horsi nez puvodni. Co ja vim, chybi tam treba funkce System souboru, ktera je sakra dulezita, zvlast kdyz chces treba posilat hry pres IrDa... Ale jestli se nebojis uprav na telefonu, muzes vsechno vratit do takovyho stavu, v jakym se prodavaj neblokovany telefony. Neni to zas tak slozity, riziko ztraty zaruky je minimalni - v servisu snad ani nemuzou prijit na zmeny, co jsi provadel, kdyz to tam nahrajes zase zpatky, az to budes treba reklamovat. Ale k tomu potrebujes mit datovej kabel, mozna na to staci i IrDa. Na odstraneni reklam operatoru z rady x 65 je tady navod, zkus se podivat tam a rozhodni se, jsetli ti to za ten headset stoji... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
kriak24 (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 6:47 pm Post subject: |
|
|
CX65 predavane Orange-om na Slovensku mali modifikovane menu a aj ine priradenie funkcii na pohyb joysticku (napr. taky nezmysel, ze aj pohybom joysticku nahor aj nadol sa vzdy skocilo do zoznamu). Menu sa da poriesit velmi rychlo nahradenim flexmenu adresaru subormi z "cisteho" fonu (su aj tu na SM). Inak tu na SM vysiel clanok venujuci sa odstraneniu reklam operatorov z telefonu.
Funkcie joysticku sa daju zase poriesit cez DSE.
Takze ak sa nebojis pustit do uprav, da sa "Orange" fon pomerne rychlo zmenit na "cisty" telefon. _________________ S25->C35i->ME45->S55->M65->S65 |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 6:58 pm Post subject: |
|
|
dne ho kup stale je to CX65 a ked je k tomu ja kabel tak si ot upravis v pohode aspon si ho das do stavu origos CX65 bez zasahov do FW . Ja ho mam aj s tymi zasahmi ale sprava suborov tam je lenze ju treba mat nastavenu na na tlacitkach kde bola pôvodne kamera a este daco ...... Tam ked ju date tak je to plnohodnotna sprava suborov a ide stade posielat vsetko !! Ja som ho kupoval v orangei a dokonca nemam ani logo orange !! HA _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
IN Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 3:09 pm Post subject: |
|
|
Ja ho dnes koupil na www.deltamobil.cz a je taky orange. Spravu souboru sem tam nasel, ale nerozumim, jak je to nastaveni s tema tlacitkama. Pohyb joystiku nahoru mne skoci do nastaveni profilu a pohyb dolu do seznamu. Chtel bych si editovat tel. seznam a kontakty + poznamky z organizeru pres IRDA, pujde to v tehle verzi beze zmen nebo se to prehrat novym fw?
Dik
INis |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 4:56 pm Post subject: |
|
|
Tie poznamky nevim ale inak ide uplne vsetko uplne v pohode . _________________ I have CX 65
|
Back to top |
|
 |
kriak24 (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 5:08 pm Post subject: |
|
|
To In:
podla toho co pises,tak tie Orange fony nie su modifikovane tak ako boli tie predavane na Slov. Funkcie priradene na joystick mas take iste ako na neOrange fonoch.
Editacia kontaktov cez IrDA je zalezitost softu cez ktory to chces robit a spojenia PC-CX cez IrDA. Co sa tyka spojenia s PC zo strany fonu,tak len fw12 mal v tomto smere urcite problemy. Inak OK.
Neviem ci na editaciu poznamok najdes nejaky soft.
(to si rovno vytvor textovy fajlik a uloz ho do pamate fonu - mozes tak mat viac ako len 160 znakov povolenych v poznamkach) _________________ S25->C35i->ME45->S55->M65->S65 |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 7:57 pm Post subject: |
|
|
Svine, kupia mobil za 1SK a predaju za normal cenu. |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 8:27 pm Post subject: |
|
|
kriak24 wrote: | To In:
podla toho co pises,tak tie Orange fony nie su modifikovane tak ako boli tie predavane na Slov. Funkcie priradene na joystick mas take iste ako na neOrange fonoch.
Editacia kontaktov cez IrDA je zalezitost softu cez ktory to chces robit a spojenia PC-CX cez IrDA. Co sa tyka spojenia s PC zo strany fonu,tak len fw12 mal v tomto smere urcite problemy. Inak OK.
Neviem ci na editaciu poznamok najdes nejaky soft.
(to si rovno vytvor textovy fajlik a uloz ho do pamate fonu - mozes tak mat viac ako len 160 znakov povolenych v poznamkach) |
No tak ja mam fon z orangeu kewd som mal FW 16 tak na joysticku boli tie hovadiny orangeworld pri pohybe hore a do prava tusim ale pri FW 25 Orange to uz je normalne pohyb hore profily dole tlf. zoznam dolava kamera a doprava prijate hovory takze FW 25 Orange ma uz vela veci normalnych neupravenych a synchro. z PC nevim mam FW25 a nekedy pri Simoco sa mi vypne mobil ale to je NO COMMENT _________________ I have CX 65
|
Back to top |
|
 |
P4priX ostřílený diskusník

128.03 SMM
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 9:55 pm Post subject: |
|
|
Já osobně bych si Orange nikdy nekoupil - sice se dá přehrát FF, ale lepší je "čistokrevný" od Siemensu....  _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Back to top |
|
 |
Gohomo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 10:13 pm Post subject: |
|
|
Patous007 wrote: | Já osobně bych si Orange nikdy nekoupil - sice se dá přehrát FF, ale lepší je "čistokrevný" od Siemensu....  |
Myslíš, že po prehratí origoš FF je medzi nimi rozdiel ??? To by musel byť v HW a o tom pochybujem _________________ Motorola 770CX - N 5110 - N 6110 - N 6210 - N 3510i - N 6610 - Siemens CX65 (oživený) + veľa patchov + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
|