clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - mshop a mobily firmy ORANGE

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

mshop a mobily firmy ORANGE
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jar3k
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 15, 2005 4:22 pm    Post subject: mshop a mobily firmy ORANGE Reply with quote

Objednal jsem si mobil siemens cx65 přes internetový obchod www.mshop.cz a dneska mě volal majitel firmy, že telefon mají na skladě ale má logo firmy ORANGE. Jako kompenzaci mě dodají zdarma bondovku k tomuto telefonu. Chci se zeptat jestli mám tento mobil odkoupit a jesli tyto mobily jsou určeny pro český trh.[/b]
Back to top
View user's profile Send private message
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

10072.34 SMM
PostPosted: Tue Feb 15, 2005 4:23 pm    Post subject: Re: mshop a mobily firmy ORANGE Reply with quote

jar3k wrote:
Objednal jsem si mobil siemens cx65 přes internetový obchod www.mshop.cz a dneska mě volal majitel firmy, že telefon mají na skladě ale má logo firmy ORANGE. Jako kompenzaci mě dodají zdarma bondovku k tomuto telefonu. Chci se zeptat jestli mám tento mobil odkoupit a jesli tyto mobily jsou určeny pro český trh.[/b]
No ja by som ho nekupoval. Think Ale je to na tebe.
jar3k
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 15, 2005 4:27 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.mshop.cz/shop/detail.php?k=419&id=SIM0004&PHPSESSID=d1ccc6f71508d5c23b25edb381fa0cbe
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 15, 2005 4:50 pm    Post subject: Reply with quote

na cybexu jsem našel taky verzi orange + headset, ale je o 150 korun levnější než normální verze bez headsetu Think
co si o tom myslíte? d'oh!
Back to top
Ikosp
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 15, 2005 5:46 pm    Post subject: Reply with quote

mrkněte sem, mají docela zajímavý ceny wink

http://www.gsm-works.net/index1.htm

C35 > C45 > M55 3.75MB + plno patchu >S55

C65 v12 > v25 + systémové patche

M65 v43
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 15, 2005 6:04 pm    Post subject: Reply with quote

Ten mobil nejspis nema jenom logo Orange, ale taky upravenej firmware, kterej je o dost horsi nez puvodni. Co ja vim, chybi tam treba funkce System souboru, ktera je sakra dulezita, zvlast kdyz chces treba posilat hry pres IrDa... Ale jestli se nebojis uprav na telefonu, muzes vsechno vratit do takovyho stavu, v jakym se prodavaj neblokovany telefony. Neni to zas tak slozity, riziko ztraty zaruky je minimalni - v servisu snad ani nemuzou prijit na zmeny, co jsi provadel, kdyz to tam nahrajes zase zpatky, az to budes treba reklamovat. Ale k tomu potrebujes mit datovej kabel, mozna na to staci i IrDa. Na odstraneni reklam operatoru z rady x 65 je tady navod, zkus se podivat tam a rozhodni se, jsetli ti to za ten headset stoji...
kriak24
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 15, 2005 6:47 pm    Post subject: Reply with quote

CX65 predavane Orange-om na Slovensku mali modifikovane menu a aj ine priradenie funkcii na pohyb joysticku (napr. taky nezmysel, ze aj pohybom joysticku nahor aj nadol sa vzdy skocilo do zoznamu). Menu sa da poriesit velmi rychlo nahradenim flexmenu adresaru subormi z "cisteho" fonu (su aj tu na SM). Inak tu na SM vysiel clanok venujuci sa odstraneniu reklam operatorov z telefonu.
Funkcie joysticku sa daju zase poriesit cez DSE.
Takze ak sa nebojis pustit do uprav, da sa "Orange" fon pomerne rychlo zmenit na "cisty" telefon.

CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 15, 2005 6:58 pm    Post subject: Reply with quote

dne ho kup stale je to CX65 a ked je k tomu ja kabel tak si ot upravis v pohode aspon si ho das do stavu origos CX65 bez zasahov do FW . Ja ho mam aj s tymi zasahmi ale sprava suborov tam je lenze ju treba mat nastavenu na na tlacitkach kde bola pôvodne kamera a este daco ...... Tam ked ju date tak je to plnohodnotna sprava suborov a ide stade posielat vsetko !! Ja som ho kupoval v orangei a dokonca nemam ani logo orange !! HA

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Back to top
IN
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 16, 2005 3:09 pm    Post subject: Reply with quote

Ja ho dnes koupil na www.deltamobil.cz a je taky orange. Spravu souboru sem tam nasel, ale nerozumim, jak je to nastaveni s tema tlacitkama. Pohyb joystiku nahoru mne skoci do nastaveni profilu a pohyb dolu do seznamu. Chtel bych si editovat tel. seznam a kontakty + poznamky z organizeru pres IRDA, pujde to v tehle verzi beze zmen nebo se to prehrat novym fw?

Dik

INis
Back to top
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 16, 2005 4:56 pm    Post subject: Reply with quote

Tie poznamky nevim ale inak ide uplne vsetko uplne v pohode .

Back to top
kriak24
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 16, 2005 5:08 pm    Post subject: Reply with quote

To In:
podla toho co pises,tak tie Orange fony nie su modifikovane tak ako boli tie predavane na Slov. Funkcie priradene na joystick mas take iste ako na neOrange fonoch.
Editacia kontaktov cez IrDA je zalezitost softu cez ktory to chces robit a spojenia PC-CX cez IrDA. Co sa tyka spojenia s PC zo strany fonu,tak len fw12 mal v tomto smere urcite problemy. Inak OK.
Neviem ci na editaciu poznamok najdes nejaky soft.
(to si rovno vytvor textovy fajlik a uloz ho do pamate fonu - mozes tak mat viac ako len 160 znakov povolenych v poznamkach)

Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PostPosted: Wed Feb 16, 2005 7:57 pm    Post subject: Reply with quote

Svine, kupia mobil za 1SK a predaju za normal cenu.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 16, 2005 8:27 pm    Post subject: Reply with quote

kriak24 wrote:
To In:
podla toho co pises,tak tie Orange fony nie su modifikovane tak ako boli tie predavane na Slov. Funkcie priradene na joystick mas take iste ako na neOrange fonoch.
Editacia kontaktov cez IrDA je zalezitost softu cez ktory to chces robit a spojenia PC-CX cez IrDA. Co sa tyka spojenia s PC zo strany fonu,tak len fw12 mal v tomto smere urcite problemy. Inak OK.
Neviem ci na editaciu poznamok najdes nejaky soft.
(to si rovno vytvor textovy fajlik a uloz ho do pamate fonu - mozes tak mat viac ako len 160 znakov povolenych v poznamkach)

No tak ja mam fon z orangeu kewd som mal FW 16 tak na joysticku boli tie hovadiny orangeworld pri pohybe hore a do prava tusim ale pri FW 25 Orange to uz je normalne pohyb hore profily dole tlf. zoznam dolava kamera a doprava prijate hovory takze FW 25 Orange ma uz vela veci normalnych neupravenych a synchro. z PC nevim mam FW25 a nekedy pri Simoco sa mi vypne mobil ale to je NO COMMENT

Back to top
P4priX
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

128.03 SMM
PostPosted: Wed Feb 16, 2005 9:55 pm    Post subject: Reply with quote

Já osobně bych si Orange nikdy nekoupil - sice se dá přehrát FF, ale lepší je "čistokrevný" od Siemensu.... wink
Gohomo
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 16, 2005 10:13 pm    Post subject: Reply with quote

Patous007 wrote:
Já osobně bych si Orange nikdy nekoupil - sice se dá přehrát FF, ale lepší je "čistokrevný" od Siemensu.... wink

Myslíš, že po prehratí origoš FF je medzi nimi rozdiel ??? To by musel byť v HW a o tom pochybujem

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum