Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
matesg kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st únor 23, 2005 6:53 pm Předmět: Problemy s nabijanim CXT65 |
|
|
Zdravim vsetkych
mam asi 2 mesiace telefon Siemens CXT 65 od Eurotelu (SK) s verziou firmware 16. V poslednom case mam problemy s nabijanim.
Telefon ma uz cca 1 palicku - zastrcim nabijacku do siete (220V) a potom do telefonu. Telefon sa vsak vypne - bez koncovej animacie bez zvukov - za 2 sek. Telefon zapnem - vytiahnem nabijacku zastrcim x-krat ....... Horkotazko sa chyti a nabija ale preblikava pri tom (svieti displey - zhasne atd) prosto nesprava sa normalne.
Nerobil som ziadny upgrade. Firmware 16 mam original. Taktiez mi taketo psie kusy nerobil predtym - robi to posledny tyzdne
Ak by niekto vedel poradit co s tym mam bol by som velmi rad.
Za vsetky reakcie dakujem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gohomo začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st únor 23, 2005 7:57 pm Předmět: Re: Problemy s nabijanim CXT65 |
|
|
matesg napsal: | Zdravim vsetkych mam asi 2 mesiace telefon Siemens CXT 65 od Eurotelu (SK) s verziou firmware 16. V poslednom case mam problemy s nabijanim. Firmware 16 mam original. Taktiez mi taketo psie kusy nerobil predtym - robi to posledny tyzdne |
Podľa môjho názoru je to na reklamáciu a nebude to robiť konrétne FW 16, aj keď ten môže byť "pošahaný" _________________ Motorola 770CX - N 5110 - N 6110 - N 6210 - N 3510i - N 6610 - Siemens CX65 (oživený) + veľa patchov + DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stanley497 badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st únor 23, 2005 9:29 pm Předmět: Re: Problemy s nabijanim CXT65 |
|
|
matesg napsal: | Zdravim vsetkych
mam asi 2 mesiace telefon Siemens CXT 65 od Eurotelu (SK) s verziou firmware 16. V poslednom case mam problemy s nabijanim.
Telefon ma uz cca 1 palicku - zastrcim nabijacku do siete (220V) a potom do telefonu. Telefon sa vsak vypne - bez koncovej animacie bez zvukov - za 2 sek. Telefon zapnem - vytiahnem nabijacku zastrcim x-krat ....... Horkotazko sa chyti a nabija ale preblikava pri tom (svieti displey - zhasne atd) prosto nesprava sa normalne.
Nerobil som ziadny upgrade. Firmware 16 mam original. Taktiez mi taketo psie kusy nerobil predtym - robi to posledny tyzdne
ma napada ze by jsi mohl mit baterii s pameti ale bez se zeptat do servisu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koscik řád zlaté antény

Založen: 09. 12. 2004 Příspěvky: 998 Bydliště: Táborská kolonie
5862.50 SMM
|
Zaslal: st únor 23, 2005 9:41 pm Předmět: Re: Problemy s nabijanim CXT65 |
|
|
matesg napsal: | Zdravim vsetkych
Dle meho soudu je to vada v elektronice telefonu. Dej to na reklamaci - urcite to vemou. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|