View previous topic :: View next topic |
Jak moc je poskrabany? |
Jako novy- zadne skrabance |
|
33% |
[ 6 ] |
Sem tam neco, ale skoro neviditelne. |
|
33% |
[ 6 ] |
Par ryh, ale co |
|
33% |
[ 6 ] |
Rytiny jak nekde v jeskyni na stene.... |
|
0% |
[ 0 ] |
Ono pod tema rejhama je neco napsany jo?! |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Total Votes : 18 |
|
Author |
Message |
koscik řád zlaté antény

SMM
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:46 pm Post subject: Rytiny na displeji |
|
|
Zajimalo by me jak jste na tom s peci o displej sveho Siemense. Ja ho mam par mesicu a i kdyz se snazim jak muzu tak skrabance stale vznikaji... Proti slunicku je to desivy pohled ale ono t o zkresluje... Doufam  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

SMM
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 5:14 pm Post subject: Re: Rytiny na displeji |
|
|
koscik wrote: | Zajimalo by me jak jste na tom s peci o displej sveho Siemense. Ja ho mam par mesicu a i kdyz se snazim jak muzu tak skrabance stale vznikaji... Proti slunicku je to desivy pohled ale ono t o zkresluje... Doufam  |
Jo vyhnout se tomu poskrabani snad ani nejde. A proti slunicku tam fakt neni skoro nic vydet  |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

SMM
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 5:57 pm Post subject: Re: Rytiny na displeji |
|
|
koscik wrote: | Zajimalo by me jak jste na tom s peci o displej sveho Siemense. Ja ho mam par mesicu a i kdyz se snazim jak muzu tak skrabance stale vznikaji... Proti slunicku je to desivy pohled ale ono t o zkresluje... Doufam  |
Ja neviem. Prvých 5 mesiacov som si narobil zopár škrabancov(ale vätšinou bezvýznamných(iba 2 hrubšie)),ale od vtedy už nič(aspon myslím). _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
circulus pisatel

SMM
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 6:19 pm Post subject: |
|
|
No tuhle mi tak trošičku spadnul na zem a vznikly tam takové menší oděrky, ale je to vidět jen na světle. _________________ C25->C35i(fw18 with T9CZ!)->C45->C55->M55->C65 fw50(patched)->SE K510i->N70->K320i->Huawei Sonic.
jabber: circulus[at]njs[dot]netlab[dot]cz |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

SMM
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 6:41 pm Post subject: |
|
|
Ja ho teda mam odrenej a poskrabanej vsude kolem, jenom na displeji skoro nic neni... No vlastne vubec nic, nebo jsem si aspon niceho nevsiml, ale nemuzu vyloucit nedokonalost svych smyslovych organu. Protoze jeden skrabanec tam byl, ale ted ho nemuzu najit. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

SMM
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 6:55 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Ja ho teda mam odrenej a poskrabanej vsude kolem, jenom na displeji skoro nic neni... No vlastne vubec nic, nebo jsem si aspon niceho nevsiml, ale nemuzu vyloucit nedokonalost svych smyslovych organu. Protoze jeden skrabanec tam byl, ale ted ho nemuzu najit. |
Horsi by bylo kdyby tam nebyl a ty ho nasel :-) _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
P4priX ostřílený diskusník

SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:10 pm Post subject: |
|
|
No, já mám teď zas škrábance od toho, že ho nosim s klíčema v jedný kapse... Ale trošku zubní pasty to hned spraví... _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Back to top |
|
 |
|