View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Framkie badatel

Joined: 11 Dec 2004 Posts: 191 Location: Králíky(prdel u Ústí nad Orlicí)
261.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:26 pm Post subject: Aplikace na psaní v mobilu - neznáte nějakou?? |
|
|
Neexistuje něco jako Word ale na mobil??Nemyslím na čtení *.doc ale editor takovejch dokumentů.....nikde sem to nenašel ....neznáte nějakej prográmek??
Mám namysli něco jako editor zpráv v mobilu....normálně se kterým se píšou SMS ale aby se tam dalo napsat víc znaků........720 je hrozně málo a navíc já to nikam posílat nebudu  _________________ Blokie 3210 ->Siemens C55 ->Siemens CX65
FW16->FW25->FW43CZ PATCHED+vlastní grafické patche  |
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:31 pm Post subject: Re: Aplikace na psaní v mobilu - neznáte nějakou?? |
|
|
Framkie wrote: | Neexistuje něco jako Word ale na mobil??Nemyslím na čtení *.doc ale editor takovejch dokumentů.....nikde sem to nenašel ....neznáte nějakej prográmek??
Mám namysli něco jako editor zpráv v mobilu....normálně se kterým se píšou SMS ale aby se tam dalo napsat víc znaků........720 je hrozně málo a navíc já to nikam posílat nebudu  | Neviem ci nieco take existuje ale co chces tolko pisat v mobile?  _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:36 pm Post subject: Re: Aplikace na psaní v mobilu - neznáte nějakou?? |
|
|
Framkie wrote: | Neexistuje něco jako Word ale na mobil??Nemyslím na čtení *.doc ale editor takovejch dokumentů.....nikde sem to nenašel ....neznáte nějakej prográmek??
Mám namysli něco jako editor zpráv v mobilu....normálně se kterým se píšou SMS ale aby se tam dalo napsat víc znaků........720 je hrozně málo a navíc já to nikam posílat nebudu  |
No, nieco ako Word (formatovanie textu, atd) v Jave asi tazko najdes, ale editovat subory sa da aj v MicroReaderi... _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
Framkie badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:42 pm Post subject: Re: Aplikace na psaní v mobilu - neznáte nějakou?? |
|
|
vbvbvb wrote: | Framkie wrote: | Neexistuje něco jako Word ale na mobil??Nemyslím na čtení *.doc ale editor takovejch dokumentů.....nikde sem to nenašel ....neznáte nějakej prográmek??
Mám namysli něco jako editor zpráv v mobilu....normálně se kterým se píšou SMS ale aby se tam dalo napsat víc znaků........720 je hrozně málo a navíc já to nikam posílat nebudu  | Neviem ci nieco take existuje ale co chces tolko pisat v mobile?  |
No píšu si takovej deník....a 720 je fak málo  _________________ Blokie 3210 ->Siemens C55 ->Siemens CX65
|
Back to top |
|
 |
Framkie badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:43 pm Post subject: Re: Aplikace na psaní v mobilu - neznáte nějakou?? |
|
|
MLB wrote: | Framkie wrote: | Neexistuje něco jako Word ale na mobil??Nemyslím na čtení *.doc ale editor takovejch dokumentů.....nikde sem to nenašel ....neznáte nějakej prográmek??
Mám namysli něco jako editor zpráv v mobilu....normálně se kterým se píšou SMS ale aby se tam dalo napsat víc znaků........720 je hrozně málo a navíc já to nikam posílat nebudu  |
No, nieco ako Word (formatovanie textu, atd) v Jave asi tazko najdes, ale editovat subory sa da aj v MicroReaderi... |
to je škoda.......docela by se to hodilo......a v micro readru asi nejde formatovani co??  _________________ Blokie 3210 ->Siemens C55 ->Siemens CX65
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:48 pm Post subject: Re: Aplikace na psaní v mobilu - neznáte nějakou?? |
|
|
Framkie wrote: | MLB wrote: | Framkie wrote: | Neexistuje něco jako Word ale na mobil??Nemyslím na čtení *.doc ale editor takovejch dokumentů.....nikde sem to nenašel ....neznáte nějakej prográmek??
No, nieco ako Word (formatovanie textu, atd) v Jave asi tazko najdes, ale editovat subory sa da aj v MicroReaderi... |
to je škoda.......docela by se to hodilo......a v micro readru asi nejde formatovani co??  |
No, asi som sa zle vyjadril, jednoduche formatovanie (medzery, riadky,...) je v pohode, ale farba, fonty.... _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:01 pm Post subject: Re: Aplikace na psaní v mobilu - neznáte nějakou?? |
|
|
Framkie wrote: | MLB wrote: | Framkie wrote: | Neexistuje něco jako Word ale na mobil??Nemyslím na čtení *.doc ale editor takovejch dokumentů.....nikde sem to nenašel ....neznáte nějakej prográmek??
to je škoda.......docela by se to hodilo......a v micro readru asi nejde formatovani co??  |
Formátování v mobilu? To zase neblbni čoveče  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:21 pm Post subject: Re: Aplikace na psaní v mobilu - neznáte nějakou?? |
|
|
Mark Pawl wrote: | Framkie wrote: | MLB wrote: | Framkie wrote: | Neexistuje něco jako Word ale na mobil??Nemyslím na čtení *.doc ale editor takovejch dokumentů.....nikde sem to nenašel ....neznáte nějakej prográmek??
Formátování v mobilu? To zase neblbni čoveče  |
Ale vyždyť i v EMS jde změnit font písma....vo barvy mi nejde...jenom třeba malé-střední-velké ale stačilo by i normální T9 psaní.....zkusim micro reader  |
|
Back to top |
|
 |
Framkie badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:22 pm Post subject: Re: Aplikace na psaní v mobilu - neznáte nějakou?? |
|
|
Anonymous wrote: | Mark Pawl wrote: | Framkie wrote: | MLB wrote: | Framkie wrote: | Neexistuje něco jako Word ale na mobil??Nemyslím na čtení *.doc ale editor takovejch dokumentů.....nikde sem to nenašel ....neznáte nějakej prográmek??
Formátování v mobilu? To zase neblbni čoveče  |
Ale vyždyť i v EMS jde změnit font písma....vo barvy mi nejde...jenom třeba malé-střední-velké ale stačilo by i normální T9 psaní.....zkusim micro reader  |
nesnášim přihlašování  _________________ Blokie 3210 ->Siemens C55 ->Siemens CX65
|
Back to top |
|
 |
thrasher začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 8:10 pm Post subject: Re: Aplikace na psaní v mobilu - neznáte nějakou?? |
|
|
Framkie wrote: | vbvbvb wrote: | Framkie wrote: | Neexistuje něco jako Word ale na mobil??Nemyslím na čtení *.doc ale editor takovejch dokumentů.....nikde sem to nenašel ....neznáte nějakej prográmek??
Mám namysli něco jako editor zpráv v mobilu....normálně se kterým se píšou SMS ale aby se tam dalo napsat víc znaků........720 je hrozně málo a navíc já to nikam posílat nebudu  | Neviem ci nieco take existuje ale co chces tolko pisat v mobile?  |
No píšu si takovej deník....a 720 je fak málo  |
A čo tak si nahrávať zvukový denník?  _________________ S66 FW58
Motorola SLVR L7
Nokia 3300 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 8:24 pm Post subject: Re: Aplikace na psaní v mobilu - neznáte nějakou?? |
|
|
thrasher wrote: | Framkie wrote: | vbvbvb wrote: | Framkie wrote: | Neexistuje něco jako Word ale na mobil??Nemyslím na čtení *.doc ale editor takovejch dokumentů.....nikde sem to nenašel ....neznáte nějakej prográmek??
A čo tak si nahrávať zvukový denník?  |
no nebylo na škodu ale když to budu namlouvat tak to za
1)nebude ke srozumění
2)když to namlouvám tak by mě mohli rodiče slyšet a šeptat to nemá cenu kvůli bodu (1)  |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 8:26 pm Post subject: Re: Aplikace na psaní v mobilu - neznáte nějakou?? |
|
|
Anonymous wrote: | thrasher wrote: | Framkie wrote: | vbvbvb wrote: | Framkie wrote: | Neexistuje něco jako Word ale na mobil??Nemyslím na čtení *.doc ale editor takovejch dokumentů.....nikde sem to nenašel ....neznáte nějakej prográmek??
1)nebude ke srozumění
2)když to namlouvám tak by mě mohli rodiče slyšet a šeptat to nemá cenu kvůli bodu (1)  |
nesnášimm přihlašování  |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 8:28 pm Post subject: Re: Aplikace na psaní v mobilu - neznáte nějakou?? |
|
|
Anonymous wrote: | Anonymous wrote: | thrasher wrote: | Framkie wrote: | vbvbvb wrote: | Framkie wrote: | Neexistuje něco jako Word ale na mobil??Nemyslím na čtení *.doc ale editor takovejch dokumentů.....nikde sem to nenašel ....neznáte nějakej prográmek??
1)nebude ke srozumění
to snad není požný.já se přihlásim a vono mě to vodhlásí  |
|
Back to top |
|
 |
Framkie badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 8:30 pm Post subject: Re: Aplikace na psaní v mobilu - neznáte nějakou?? |
|
|
Anonymous wrote: | Anonymous wrote: | Anonymous wrote: | thrasher wrote: | Framkie wrote: | vbvbvb wrote: | Framkie wrote: | Neexistuje něco jako Word ale na mobil??Nemyslím na čtení *.doc ale editor takovejch dokumentů.....nikde sem to nenašel ....neznáte nějakej prográmek??
1)nebude ke srozumění
to snad není požný.já se přihlásim a vono mě to vodhlásí  |
to není možný udělejte s tím něco!!  _________________ Blokie 3210 ->Siemens C55 ->Siemens CX65
|
Back to top |
|
 |
|