View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jankoP kolemjdoucí
 Joined: 10 Feb 2005 Posts: 14 Location: Brno, brno, brníčko ale teď Praha
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 3:33 pm Post subject: MT50 - Jak stáhnout do počítače archiv SMS???? |
|
|
Ahoj, potýkám se starší MT50, ze které bych chtěl vydolovat SMS, které jsou v archívu... Nevíte někdo jak na to? Všechny programy, které jsem zkusil, buď neumí přístup do paměti telefonu (SiMoCO) nebo neumí stáhnout Archiv (všechny synchronizační, třeba Mobile Navigator).
Nedalo by se to třeba udělat FullFlashi, kterou už mám staženou, a která by se následně převedla do nějaké čitelné podoby? Dík. _________________ Janko |
|
Back to top |
|
 |
sustmi badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 3:51 pm Post subject: Re: MT50 - Jak stáhnout do počítače archiv SMS???? |
|
|
jankoP wrote: | Ahoj, potýkám se starší MT50, ze které bych chtěl vydolovat SMS, které jsou v archívu... Nevíte někdo jak na to? Všechny programy, které jsem zkusil, buď neumí přístup do paměti telefonu (SiMoCO) nebo neumí stáhnout Archiv (všechny synchronizační, třeba Mobile Navigator).
Nedalo by se to třeba udělat FullFlashi, kterou už mám staženou, a která by se následně převedla do nějaké čitelné podoby? Dík. |
Přes DES (Siemens Data Exchange System). Pak můžeš zkopírovat složku SMS. A když si zapnež konverzi tak ti to ty SMSky dokonce přeloží ze *.sm* do *.txt |
|
Back to top |
|
 |
jankoP kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 3:55 pm Post subject: Re: MT50 - Jak stáhnout do počítače archiv SMS???? |
|
|
sustmi wrote: | jankoP wrote: | Ahoj, potýkám se starší MT50, ze které bych chtěl vydolovat SMS, které jsou v archívu... Nevíte někdo jak na to? Všechny programy, které jsem zkusil, buď neumí přístup do paměti telefonu (SiMoCO) nebo neumí stáhnout Archiv (všechny synchronizační, třeba Mobile Navigator).
Nedalo by se to třeba udělat FullFlashi, kterou už mám staženou, a která by se následně převedla do nějaké čitelné podoby? Dík. |
Přes DES (Siemens Data Exchange System). Pak můžeš zkopírovat složku SMS. A když si zapnež konverzi tak ti to ty SMSky dokonce přeloží ze *.sm* do *.txt |
No, mám pocit, že jsem ten program taky zkoušel, a že dostane ven pouze SMS, které jsou v paměti telefonu (inboxu nebo v příchozí poště), ale ne z archívu. Zkusím to každopádně ještě jednou. Díky! _________________ Janko |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 3:59 pm Post subject: |
|
|
DES je ten prográmek jak je v Tento počítač - Mobile. Někde to na tý flex najdi.. Už je to dlouho co jsem měl MT50, tak si to moc nepamatuju _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
sustmi badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 3:59 pm Post subject: Re: MT50 - Jak stáhnout do počítače archiv SMS???? |
|
|
jankoP wrote: | sustmi wrote: | jankoP wrote: | Ahoj, potýkám se starší MT50, ze které bych chtěl vydolovat SMS, které jsou v archívu... Nevíte někdo jak na to? Všechny programy, které jsem zkusil, buď neumí přístup do paměti telefonu (SiMoCO) nebo neumí stáhnout Archiv (všechny synchronizační, třeba Mobile Navigator).
No, mám pocit, že jsem ten program taky zkoušel, a že dostane ven pouze SMS, které jsou v paměti telefonu (inboxu nebo v příchozí poště), ale ne z archívu. Zkusím to každopádně ještě jednou. Díky! |
Právě že tímhle dostaneš jenom SMS (soubory) v archivu  |
|
Back to top |
|
 |
Palec badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 7:11 pm Post subject: |
|
|
Musis mit odblokovanou Javu! Pak si s programem Data exchange software muzes do pameti (flex memory) i s pameti vkladat respektive ukladat data. Na odblokovani nesmis mit orig. kabel od siemensu  _________________ MT50->fw18 | ME75->fw22 |
|
Back to top |
|
 |
jankoP kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 8:15 pm Post subject: |
|
|
Palec wrote: | Musis mit odblokovanou Javu! Pak si s programem Data exchange software muzes do pameti (flex memory) i s pameti vkladat respektive ukladat data. Na odblokovani nesmis mit orig. kabel od siemensu  |
Tak to bylo v té Javě... stáhnul jsem si program "Java Enabler by Skylord" (na javamobile.cz - je tam i návod) a hned to šlo i na SiMoCo... super:) Stovky sms jsou zachráněny. _________________ Janko |
|
Back to top |
|
 |
Palec badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 10:25 pm Post subject: |
|
|
No vidis ....... _________________ MT50->fw18 | ME75->fw22 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|