clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - MT50 - Jak stáhnout do počítače archiv SMS????

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

MT50 - Jak stáhnout do počítače archiv SMS????

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x50
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jankoP
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 01, 2005 3:33 pm    Post subject: MT50 - Jak stáhnout do počítače archiv SMS???? Reply with quote

Ahoj, potýkám se starší MT50, ze které bych chtěl vydolovat SMS, které jsou v archívu... Nevíte někdo jak na to? Všechny programy, které jsem zkusil, buď neumí přístup do paměti telefonu (SiMoCO) nebo neumí stáhnout Archiv (všechny synchronizační, třeba Mobile Navigator).

Nedalo by se to třeba udělat FullFlashi, kterou už mám staženou, a která by se následně převedla do nějaké čitelné podoby? Dík.

sustmi
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 01, 2005 3:51 pm    Post subject: Re: MT50 - Jak stáhnout do počítače archiv SMS???? Reply with quote

jankoP wrote:
Ahoj, potýkám se starší MT50, ze které bych chtěl vydolovat SMS, které jsou v archívu... Nevíte někdo jak na to? Všechny programy, které jsem zkusil, buď neumí přístup do paměti telefonu (SiMoCO) nebo neumí stáhnout Archiv (všechny synchronizační, třeba Mobile Navigator).

Nedalo by se to třeba udělat FullFlashi, kterou už mám staženou, a která by se následně převedla do nějaké čitelné podoby? Dík.

Přes DES (Siemens Data Exchange System). Pak můžeš zkopírovat složku SMS. A když si zapnež konverzi tak ti to ty SMSky dokonce přeloží ze *.sm* do *.txt
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jankoP
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 01, 2005 3:55 pm    Post subject: Re: MT50 - Jak stáhnout do počítače archiv SMS???? Reply with quote

sustmi wrote:
jankoP wrote:

Přes DES (Siemens Data Exchange System). Pak můžeš zkopírovat složku SMS. A když si zapnež konverzi tak ti to ty SMSky dokonce přeloží ze *.sm* do *.txt

No, mám pocit, že jsem ten program taky zkoušel, a že dostane ven pouze SMS, které jsou v paměti telefonu (inboxu nebo v příchozí poště), ale ne z archívu. Zkusím to každopádně ještě jednou. Díky!

jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PostPosted: Tue Mar 01, 2005 3:59 pm    Post subject: Reply with quote

DES je ten prográmek jak je v Tento počítač - Mobile. Někde to na tý flex najdi.. Už je to dlouho co jsem měl MT50, tak si to moc nepamatuju

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Back to top
View user's profile Send private message
sustmi
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 01, 2005 3:59 pm    Post subject: Re: MT50 - Jak stáhnout do počítače archiv SMS???? Reply with quote

jankoP wrote:
sustmi wrote:
jankoP wrote:

No, mám pocit, že jsem ten program taky zkoušel, a že dostane ven pouze SMS, které jsou v paměti telefonu (inboxu nebo v příchozí poště), ale ne z archívu. Zkusím to každopádně ještě jednou. Díky!

Právě že tímhle dostaneš jenom SMS (soubory) v archivu Shame on you
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Palec
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 01, 2005 7:11 pm    Post subject: Reply with quote

Musis mit odblokovanou Javu! Pak si s programem Data exchange software muzes do pameti (flex memory) i s pameti vkladat respektive ukladat data. Na odblokovani nesmis mit orig. kabel od siemensu wink
jankoP
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 01, 2005 8:15 pm    Post subject: Reply with quote

Palec wrote:
Musis mit odblokovanou Javu! Pak si s programem Data exchange software muzes do pameti (flex memory) i s pameti vkladat respektive ukladat data. Na odblokovani nesmis mit orig. kabel od siemensu wink

Tak to bylo v té Javě... stáhnul jsem si program "Java Enabler by Skylord" (na javamobile.cz - je tam i návod) a hned to šlo i na SiMoCo... super:) Stovky sms jsou zachráněny.

Palec
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 01, 2005 10:25 pm    Post subject: Reply with quote

No vidis Smile .......
Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x50 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum