View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
TJ Marlowe pisatel

Joined: 21 Feb 2005 Posts: 269 Location: Moravské Budějovice
661.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:57 pm Post subject: Komunikace přes IRDA do PC |
|
|
Já jsem se dočetl že se dá posílat z mobilu do PC přes IRDA.
Jak to funguje?
P.S.
Jetli to už někde bylo ve fóru tak mně omluvte asi jsem to přehlíd a napište mi prosím link.  _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 7:28 pm Post subject: Re: Komunikace přes IRDA do PC |
|
|
TJ Marlowe wrote: | Já jsem se dočetl že se dá posílat z mobilu do PC přes IRDA.
Jak to funguje?
P.S.
Jetli to už někde bylo ve fóru tak mně omluvte asi jsem to přehlíd a napište mi prosím link.  | da sa posielat bez specialneho sofware-zapne sa irda na mobile prilozi ku kompu a na kompe by malo naskocit okno cez ktore sa daju posielat iba subory.nie adresare. ak si nainstalujes aj nejaky software (napr mobile phone manager) budes moct aj pracovat s telefonnym zoznamom, smskami a posielat sa budu dat aj cele adresare  |
|
Back to top |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 7:30 pm Post subject: Re: Komunikace přes IRDA do PC |
|
|
igi wrote: | TJ Marlowe wrote: | Já jsem se dočetl že se dá posílat z mobilu do PC přes IRDA.
Jak to funguje?
P.S.
Jetli to už někde bylo ve fóru tak mně omluvte asi jsem to přehlíd a napište mi prosím link.  | da sa posielat bez specialneho sofware-zapne sa irda na mobile prilozi ku kompu a na kompe by malo naskocit okno cez ktore sa daju posielat iba subory.nie adresare. ak si nainstalujes aj nejaky software (napr mobile phone manager) budes moct aj pracovat s telefonnym zoznamom, smskami a posielat sa budu dat aj cele adresare  |
Dík, musím to vyzkoušet, a jak tam ten mobil mám dát  _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 7:35 pm Post subject: Re: Komunikace přes IRDA do PC |
|
|
TJ Marlowe wrote: |
Dík, musím to vyzkoušet, a jak tam ten mobil mám dát  | irda na mobile a na pocitaci musi byt oproti sebe a nesmie medzi nimi nic byt. |
|
Back to top |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 7:38 pm Post subject: Re: Komunikace přes IRDA do PC |
|
|
igi wrote: | TJ Marlowe wrote: |
Dík, musím to vyzkoušet, a jak tam ten mobil mám dát  | irda na mobile a na pocitaci musi byt oproti sebe a nesmie medzi nimi nic byt. |
A kde tu irdu na počítač seženu? _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 7:42 pm Post subject: Re: Komunikace přes IRDA do PC |
|
|
TJ Marlowe wrote: | igi wrote: | TJ Marlowe wrote: |
A kde tu irdu na počítač seženu? | myslim ze velka vacsina notebookov ma irda-na normalny pocitac sa da dokupit (vacsinou sa zapaja da usb)... ale osobne by som odporucal asi datovy kabel, ale to tu uz bolo riesene velakrat |
|
Back to top |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 7:44 pm Post subject: Re: Komunikace přes IRDA do PC |
|
|
igi wrote: | TJ Marlowe wrote: | igi wrote: | TJ Marlowe wrote: |
A kde tu irdu na počítač seženu? | myslim ze velka vacsina notebookov ma irda-na normalny pocitac sa da dokupit (vacsinou sa zapaja da usb)... ale osobne by som odporucal asi datovy kabel, ale to tu uz bolo riesene velakrat |
Tak dík..
Asi si koupím daťák _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
Krehy badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:48 am Post subject: |
|
|
Jestli seš jenom trošku zručnej tak si můžeš IrDA kabel vyrobit sám asi za dvě stovky. Návodů jak na to je na netu spousta. _________________ C65->SXone |
|
Back to top |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 4:31 pm Post subject: |
|
|
Krehy wrote: | Jestli seš jenom trošku zručnej tak si můžeš IrDA kabel vyrobit sám asi za dvě stovky. Návodů jak na to je na netu spousta. |
Díík hned to vyzkouším  _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
|