View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mark kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 02, 2005 11:14 am Post subject: Internet+bluetooth |
|
|
Ke sve SX1 jsem si koupil bluetooth do pocitace, aby jsem se nemusel na net pripojovat pres infrac, ale mam tu jeden problem. Normalne se pripojim k internetu, vse bez problemu, na prvni pokus, nabehne icq, vse v pohode, ale kdyz chci nacist nejakou stranku, nevim jakou, dejme tomu 60%stranek, tak me napise jako ze ji nemuze najit, ale kdyz davam stale obnovit, proste kdyz to zkousim treba 5x, furt nacitat tu stranku, tak se nacte a uz prohlizeni a dane otvirani stranek v tom okne na te dane strance je v pohode. Nevite cim to muze byt? _________________ MARK |
|
Back to top |
|
 |
dantm začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 02, 2005 6:38 pm Post subject: |
|
|
Nemas nahodou et data nonstop?
Me to nedavno zacalo delat, kdyz menili dns a pomohlo dat dns na automatiku. Ten gprs konfigurator co je na cd tam cpe ty dnsky ktery proste blbnou.  |
|
Back to top |
|
 |
Mark kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 02, 2005 10:07 pm Post subject: |
|
|
dantm wrote: | Nemas nahodou et data nonstop?
Me to nedavno zacalo delat, kdyz menili dns a pomohlo dat dns na automatiku. Ten gprs konfigurator co je na cd tam cpe ty dnsky ktery proste blbnou.  |
aha no to by mohlo byt tim, nebot mam eurotel data nonstop a mam taky nastavene DNS servry, zkusim to odskrknout a uvidi se, kdyz to nepomuze tak jeste napisi;) _________________ MARK |
|
Back to top |
|
 |
Mark kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 02, 2005 10:10 pm Post subject: |
|
|
Mark wrote: | dantm wrote: | Nemas nahodou et data nonstop?
aha no to by mohlo byt tim, nebot mam eurotel data nonstop a mam taky nastavene DNS servry, zkusim to odskrknout a uvidi se, kdyz to nepomuze tak jeste napisi;) |
a tak jsem to zkusil a nejak to nepomaha, dobre je, ze treba Firefox me vyhodi hlasku a nic s tou strankou nedela narozdil od IE _________________ MARK |
|
Back to top |
|
 |
dantm začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 6:13 pm Post subject: |
|
|
ja to mam ted v linuxu takto a plne funkcni:
pppd[0]: primary DNS address 160.218.10.200
pppd[0]: secondary DNS address 160.218.43.200
Jeste vim, ze je neco jinak pri GO data nonstop a pri normalnim data nonstop.
Moje nastaveni je pri normalnim pausalnim. |
|
Back to top |
|
 |
Mark kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 8:10 pm Post subject: |
|
|
dantm wrote: | ja to mam ted v linuxu takto a plne funkcni:
pppd[0]: primary DNS address 160.218.10.200
pppd[0]: secondary DNS address 160.218.43.200
Jeste vim, ze je neco jinak pri GO data nonstop a pri normalnim data nonstop.
Moje nastaveni je pri normalnim pausalnim. |
no ja mam prave Go DATANONSTOP, jako da se to prezit, ale nekdy me to stve, zkusim jeste nekde pohledat informace _________________ MARK |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|