Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FFFranta začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 04, 2005 10:34 am Předmět: Jeste jednou prosim ta odblokace A50... :( |
|
|
Cau. Doufam,ze me nebudete kamenovat,kdyz to tu jeste jednou nadnesu, nejak si porad nejsem jistej:
Mam starickyho A50: (Version 02!), blokovany na T-mobile a chtel bych ho odblokovat. Moc si nejsem jistej, jak na to.
1. Jde to udelat aniz bych se kuchal v telefonu? Nekde jsem totiz cetl, ze se nemusi kuchat jen u novejsich firmware.
2. Gdyz se nejak nepovede, program Freia, kterej jsem se rozhodl pouzit uz obsahuje nejakou "databazi" fullflashi pro vsechny telefony, napr. do me A50 by tam pak byl schopnej nejakou svoju nahrat, nebo si mam prvne vytahnou tu svou a pak tam nacpat tu? A jestli zalohovat ze svyho, tak staci jen"ReadFlash from phone" a tam zazalohovat ten "firmware"?
3. Telefon vypnout, spustit "direct unlock no map is saved", cervene tlacitko a pak uz jen cekat - OK?
Diky moc hlavne me zajima ta moje stara verze (02), jestli tam neni problem a jestli musim telefon rozdelavat.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: pá březen 04, 2005 11:04 am Předmět: Re: Jeste jednou prosim ta odblokace A50... :( |
|
|
FFFranta napsal: | Cau. Doufam,ze me nebudete kamenovat,kdyz to tu jeste jednou nadnesu, nejak si porad nejsem jistej:
Mam starickyho A50: (Version 02!), blokovany na T-mobile a chtel bych ho odblokovat. Moc si nejsem jistej, jak na to.
1. Jde to udelat aniz bych se kuchal v telefonu? Nekde jsem totiz cetl, ze se nemusi kuchat jen u novejsich firmware.
2. Gdyz se nejak nepovede, program Freia, kterej jsem se rozhodl pouzit uz obsahuje nejakou "databazi" fullflashi pro vsechny telefony, napr. do me A50 by tam pak byl schopnej nejakou svoju nahrat, nebo si mam prvne vytahnou tu svou a pak tam nacpat tu? A jestli zalohovat ze svyho, tak staci jen"ReadFlash from phone" a tam zazalohovat ten "firmware"?
3. Telefon vypnout, spustit "direct unlock no map is saved", cervene tlacitko a pak uz jen cekat - OK?
Diky moc hlavne me zajima ta moje stara verze (02), jestli tam neni problem a jestli musim telefon rozdelavat.  |
1. Málo kdo už bude mít tuto verzi, takže je to na tobě, testuj.
2. Pokud se ti telefon spojí V-Klay či Freia, vždy si udělej svou zálohu, ale ne pouze firmware ale fullflash.
3. Ano
Pokud budeš mít svou zálohu FF nemáš se čeho obávat a můžeš testovat. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FFFranta začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 04, 2005 12:26 pm Předmět: Re: Jeste jednou prosim ta odblokace A50... :( |
|
|
Krokodýl napsal: |
2. Pokud se ti telefon spojí V-Klay či Freia, vždy si udělej svou zálohu, ale ne pouze firmware ale fullflash.
Pokud budeš mít svou zálohu FF nemáš se čeho obávat a můžeš testovat. |
Mohl bys mi jeste prosim popsat, jak se zalohuhje FullFlash v tom Freia15? Je tam "Read Flash from Phone" a po klepnuti je na vyber:
Bud Firmware, nebo EEPROM1, nebo EEPROM2, nebo BOOTCORE, nebo CUSTOM. V Custom se pak nastavi StartAdress a EndAdress. Jak mam udelat ten FullFlash? Asi nejak pres Custom, ze? Ale potreboval bych teda vedet tu startadress a endadr. Napr.u Firmware je Start 0xC00000 a Endadr. 0xFFFFFF
Diky moc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sssugi táta fóra

667.50 SMM
|
Zaslal: pá březen 04, 2005 3:57 pm Předmět: Re: Jeste jednou prosim ta odblokace A50... :( |
|
|
FFFranta napsal: | Krokodýl napsal: |
Pokud budeš mít svou zálohu FF nemáš se čeho obávat a můžeš testovat. |
Mohl bys mi jeste prosim popsat, jak se zalohuhje FullFlash v tom Freia15? Je tam "Read Flash from Phone" a po klepnuti je na vyber:
Bud Firmware, nebo EEPROM1, nebo EEPROM2, nebo BOOTCORE, nebo CUSTOM. V Custom se pak nastavi StartAdress a EndAdress. Jak mam udelat ten FullFlash? Asi nejak pres Custom, ze? Ale potreboval bych teda vedet tu startadress a endadr. Napr.u Firmware je Start 0xC00000 a Endadr. 0xFFFFFF
Diky moc  |
Zálohuj si to vo V-Klay je to jednoduchšie.
Spusti si V-Klay prejdi do časti Flasher daj načitať pamať a uloňžiť do súboru a je to _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FFFranta začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 04, 2005 4:42 pm Předmět: Re: Jeste jednou prosim ta odblokace A50... :( |
|
|
Diky vsem, mobil je odblokovan  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luki007 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 12, 2005 11:21 am Předmět: |
|
|
Cau
Teď řeším podobný problém jako FFFranta. Kamarádka mi donesla svůj telefon (A50), že ho potřebuje odblokovat. Je blokovaný na T-mobile. Chci se zeptat, jestli se musí použít speciální kabel, nebo stačí ten, který jsem dostal ke svému starému telefonu (S45) jako součást příslušenství.
Dík |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: pá srpen 12, 2005 11:47 am Předmět: |
|
|
Potrebujes servisny kabel...sucastou prislusenstva je iba kabel datovy. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luki007 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 12, 2005 12:12 pm Předmět: |
|
|
Díky za odpověď. Takže teď musím z toho svýho datovýho kabelu udělat servisní. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: pá srpen 12, 2005 12:23 pm Předmět: |
|
|
Presne tak. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|